Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije pozvana

Uoči godišnjice smrti Vidoja Ristovića obitelj se okupila na groblju. Pišek ranije ostavila dirljivu poruku

Beograd: Obitelj Vidoja Ristovića održala pomen na Novom groblju u njegovu čast
Foto: M.M.
1/9
29.04.2023.
u 15:50

Pomen je pravoslavni srpski crkveni obred za umrloga poslije pokopa ili na godišnjicu njegove smrti. Na tom događaju pojavila se obitelj Vidoja Ristovića, ali nije bilo Nikoline Pišek. Ona je na groblje stigla ranije i ostavila vijenac i emotivnu poruku.

Održan je pomen za Vidoja Ristovića, supruga naše voditeljice Nikoline Pišek na groblju u Beogradu. Pomen je pravoslavni srpski crkveni obred za umrloga poslije pokopa ili na godišnjicu njegove smrti. Na tom događaju pojavila se obitelj Vidoja Ristovića, ali nije bilo Nikoline Pišek. Ona je na groblje stigla ranije i ostavila vijenac i emotivnu poruku. 

29, April, 2023, Belgrade - Art historian Vidoje Ristovic died on May 8 last year in Belgrade, and his family held a memorial service in his honor today at the New Cemetery. Photo: M.M./ATAImages 29, april, 2023, Beograd - Istoricar umetnosti Vidoje Ristovic umro je 8. maja prosle godine u Beogradu, a njegova porodica je danas odrzala pomen na Novom groblju u njegovu cast. Photo: M.M./ATAImages Photo: M.M./ATAImages/PIXSELL
Foto: M.M.

- Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogriješili o tebe. Una i Nikolina - stoji na vijencu.  Vidojev otac Viktor na obredu je bio s Vidojevom prvom suprugom Lanom i unukom Mateom. 

29, April, 2023, Belgrade - Art historian Vidoje Ristovic died on May 8 last year in Belgrade, and his family held a memorial service in his honor today at the New Cemetery. Matea Ristovic, Lana Ristovic. Photo: M.M./ATAImages 29, april, 2023, Beograd - Istoricar umetnosti Vidoje Ristovic umro je 8. maja prosle godine u Beogradu, a njegova porodica je danas odrzala pomen na Novom groblju u njegovu cast. Photo: M.M./ATAImages Photo: M.M./ATAImages/PIXSELL
Foto: M.M.

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof ne prestaje s uvredama na račun Nikoline Pišek, udovice njegovog sina Vidoja. Kako se približava godišnjica Vidojeve smrti, obitelj bi se trebala skupiti na groblju i prisjetiti se preminulog povjesničara umjetnosti, no Miša Grof ranije je rekao kako Nikolini to neće biti dozvoljeno.   

 

- Ne vjerujem da će Nikolina doći na godišnjicu. Ona ima puno obaveza. Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju niti jednom od sprovoda jer je sve već mjesecima pod kamerama i sve se prati. Bit će osiguranja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i "ožalošćena udovica", neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Što bi ona uopće i tražila tamo? - izjavio je Viktor za srpske medije. 

Nikolina i Vidoje u braku su bili devet godina i živjeli su na relaciji Beograd - Zagreb, a kako se nosi s velikim gubitkom, koliko joj se život promijenio u zadnjih godinu dana te o odnosu s Vidojevim ocem ispričala je u intervju za 24 sata

- Prolazila sam napadaje panike s vrlo realnom podlogom. Ne prihvaćaš što se dogodilo uslijed tako šokantnog stresa poput gubitka partnera, smrti dapače, odjednom. To prihvaćaš kako dolaze neke nove situacije. Tek nakon izvjesnog vremena sam shvatila koliko je dramatična situacija i uplašila sam se, da. No gubila sam i dobivala. Život mi se zaista promijenio potpuno. Izgleda baš drukčije nego li prije tih nepunih godinu dana. I struktura prijatelja, poznanika, poslovnih suradnika... sve se promijenilo... Evo, ni obitelji više nema - tako je Nikolina za 24 sata odgovorila na pitanje na koga se sad oslanja nakon smrti supruga.
Spomenula je u ovom odgovoru i kako je ostala bez obitelji i pri tome misli na suprugovu obitelj i njegovog oca Mišu Grofa koji je nakon smrti sina iznio niz optužbi na račun svoje snahe, a Nikolina je nedavno rekla kako je suprugovog oca prijavila zbog niza prijetnji, ugrožavanja i drugih prekršaja, no ništa se još nije pokrenulo. S njim nema kontakt, a nedavno je rekla kako ni Miša Grof ni

Vidojeva mama ne pokazuju interes za svoju unuku i ne odgovaraju joj na poruke u kojima ih obavještava kako je Una. 

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

- Nedavno sam se sjetila kako nemam ni naše obiteljske fotografije. Vidojev otac i to nam je otuđio. No u toj cijeloj situaciji u kojoj sam se našla ne svojom voljom nekako sam otkrila dio sebe koji je mnogo snažniji nego što sam bila svjesna. Tko god se trudi narušiti ili poljuljati moje nastojanje da kćerima osiguram život onakav kakav zaslužuju, a on je takav da kao da hodaju po oblacima, morat će se suočiti s toliko nabrijanom lavicom koja će mu otkinuti glavu ako pokuša bilo čime to uništiti. Eto. To sam sad ja. Jednim dijelom. - rekla je u intervju i na pitanje što joj najteže pada rekla je kako nitko ne može u srcu preuzeti nečiju ulogu i te praznine ostaju. - To mi je bio suprug, moj partner, moja ljubav - kaže Pišek.

 

Komentara 5

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
16:09 29.04.2023.

Zar ćemo i to obilježavati?

Avatar Carbonado
Carbonado
22:56 29.04.2023.

Bliskoistočna posla.

Avatar 365dias
365dias
21:56 29.04.2023.

"Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogriješili o tebe. Una i Nikolina" - zašto nikolina svog MUŽA naziva TATOM???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije