Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vanda božić

U 'Nad Lipom 35' često smo viđali ovu prezgodnu glumicu, a onda se povukla iz javnosti

Zagreb: Vanda Boži?, TV glumica
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/9
01.02.2024.
u 17:03

Zgodna glumica isticala se odličnom linijom i bujnom plavom kosom, a osim u spomenutoj seriji glumila je i u još nekoliko uspješnih projekata.

 Mnogi su zapamtili glumicu Vandu Božić u seriji 'Nad lipom 35' početkom 2000-ih godina. Zgodna glumica isticala se odličnom linijom i bujnom plavom kosom, a osim u spomenutoj seriji glumila je i u još nekoliko uspješnih projekata.

Na fotkama iz arhive može se vidjeti kako je Vanda, između ostalog, bila i jedna od poznatih osoba koje su na danima vjenčanja 2006. zablistale u vjenčanici, a njena je kosa i tada ukrala pažnju. 

29.09.2006., Zagreb - Dani vjencanja na Zagrebackom velesajmu. Revija vjencanica i svecanih odijela. Vanda Bozic Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

No, onda je nestala s javne scene. Danas ima 45 godina. Jedno vrijeme je živjela i u Švedskoj. Na fakultetu je tamo, piše dnevnik.hr upoznala Alejandra, muškarca koji je postao ljubav njenog života. Njihova veza bila je na kušnji jer se on nakon diplome vratio u rodni Meksiko. 

VEZANI ČLANCI:

Veza na daljinu, Zagreb-Meksiko funkcionirala je jedno vrijeme, ali financijska situacija to je otežala. Ipak, Božić je ubrzo dobila posao na Gibraltaru, a Alejandro se odmah preselio tamo te su počeli živjeti zajedno. Za samo tjedan dana odlučili su se vjenčati, a Vandini roditelji bili su iznenađeni zbog te odluke. 

Kasnije su se ipak vratili u Hrvatsku. 

''Napokon nam je srce bilo na mjestu. 'Prošli smo sve i svašta, ali nikad se nismo pokolebali u jednoj stvari, a to je želja da budemo zajedno. Kroz sve nedaće, birokratske probleme, stadije nezaposlenosti, daljinu, uvijek smo imali isti cilj. Nešto nas je uvijek guralo da se borimo i budemo stalna podrška jedno drugome. To nešto se zove ljubav' kazala je glumica jednom prilikom. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
14:45 06.02.2024.

kosa je ukrala pažnju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije