Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Eurosonga

U Madridu 2000 ljudi pjevalo s našim Rokom Blaževićem

Foto: HRT
1/5
23.04.2019.
u 07:00

Roko je nakon povratka iz Madrida bio pun dojmova i rekao je da mu je velika čast što je bio na prvom službenom partyju uoči Eurosonga.

U Madridu održan je predeurovizijski party na kojem je sudjelovao i naš predstavnik na Eurosongu Roko Blažević. Bio je to njegov prvi susret s većinom natjecatelja s kojima će dijeliti eurovizijsku pozornicu u Tel Avivu.

Roko je nakon povratka iz Madrida bio pun dojmova i rekao je da mu je velika čast što je bio na tom događanju.

– Radi se o vrhunski organiziranom dvodnevnom događanju tijekom kojega predstavnici imaju sjajnu priliku predstaviti se ne samo obožavateljima nego i najznačajnijim eurovizijskim medijima – rekao je Roko koji je u Madridu pred 2000 obožavatelja Eurosonga izveo pjesmu “The Dream”, a svi su uglas pjevali s njim.

– Posebno me se dojmilo kada je publika sa mnom pjevala refren – to me motiviralo za dalje pripreme za Eurosong! Nakon nastupa prilazili su mi novinari i fanovi hvaleći izvedbu uživo, vokalne sposobnosti i pjesmu. Bila je vrlo pozitivna atmosfera. Pod dojmom sam kako su nas pratili i koliko puno znaju – oduševljen je Blažević.

Već sutra naš mladi predstavnik putuje u Moskvu gdje će se opet družiti s glazbenicima koji će nastupiti na Eurosongu 2019.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije