Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra zabava

U Klubu kazališta Komedija Natali Dizdar rasplesala je publiku u kojoj je bio i Zoran Šprajc

Foto: Hrvoje Banić
1/11
05.11.2023.
u 15:04

Pjevala je pjesme s albuma "Blues po kišnim plažama", a počastila je Natali publiku i hitovima iz projekta Beti, kao i pjesmama "Ocean" i "Zadnji dan ljeta" s kojim je posljednjih mjeseci osvojila radijski eter

Novi album Natali Dizdar, "Blues po kišnim plažama", sinoć je oduševio prepun Klub kazališta Komedija gdje su njezini najveći obožavatelji uživali u live izvedbi tek objavljenih pjesama. Večer je započela projekcijom spota Natalina novog singla "Krug" koji je majstorski snimio redatelj Benjamin Strike. Bio je to savršen uvod u magičnu večer i šetnju novim albumom koji je prije desetak dana ugledao svjetlo dana. U izvedbi novih pjesama bendu se pridružio i Vladimir Mirčeta, Natalin nekadašnji gitarist i koautor pjesama s novog albuma. 

Počastila je Natali publiku i hitovima iz projekta Beti, kao i pjesmama "Ocean" i "Zadnji dan ljeta" s kojim je posljednjih mjeseci osvojila radijski eter. Uslijedili su biseri iz njezine dugogodišnje karijere Arsenova "Zamijenit ću te gorim", Rundekova " Mjesecu je dosadno" i Šaranov "Grijeh". Naravno, publiku je digla na noge i rasplesala svojim hitom i prvom pjesmom "Ne daj" gdje je publika odradila vokalni dio i nagradila ju ovacijama. 

Natali se vratila na bis kako bi I uživo izvela singl s novog albuma "Krug" te na najljepši način završila ovaj blues u kišnoj zagrebačkoj večeri. U publici su se našla i brojna poznata lica, pa su u romantici Nataline izvedbe uživali i glazbenica Ivana Kindl, te televizijski urednik i voditelj Zoran Šprajc. Kako se za ovaj rasprodani koncert tražila ulaznica više, Natali je na kraju večeri zahvalila svima na velikoj podršci i pozvala sve na njezino veliko slavlje ljubavi - koncert za Valentinovo 13.veljače u zagrebačkom klubu Peti kupe. Dan iza toga, baš na Valentinovo Natali će nastupiti u Kulturnom domu na Sušaku u Rijeci. Dalmatinska publika vidjet će ju ranije, 22. i 23. prosinca stiže u Split i Dubrovnik u tamošnje klubove Otium i Dubina.

VIDEO Mia Dimšić otkrila svoj talent: 'Možda to znači da nešto nije uredu sa mnom, ali nosim se s tim'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije