Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI PJEVAČ

U Beogradu pokopan Džej Ramadanovski, govor imama sve rasplakao

Funeral of singer Dzej Ramadanovski in the Alley of merited citizens at the New cemetery. 

Sahrana pevaca Dzeja Ramadanovskog u Aleji zasluznih gradjana na Novom groblju.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/10
11.12.2020.
u 17:32

- Danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pjevača, velikog čovjeka... Cijeli tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio si nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspio da se izboriš za komad neba, sada si najsjajnija zvijezda - dio je onoga što je  kazao imam

Poznati pjevač narodne glazbe Džej Ramadanovski pokopan je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ispraćen je uz zvukove 50 violina, što je bila njegova posljednja želja.

Na sahrani su se prvi pojavili članovi obitelji, njegove kćeri Ana i Marija, bivša supruga Nada te Andrijana, žena s kojom je živio do smrti, kao i zet Adil Maksutović. Posljednji pozdrav došle su mu dati i brojne kolege poput Marije Šerifović i Dragana Kojića-Kebe.

Džej je sahranjen po muslimanskim običajima, a naon što je klanjana dženaza imam se od njega oprostio emotivnim riječima koje su sve rasplakale. Rekao je da da je čistu emociju prenosio pjesmom i igrom te da nema osobe koja ga nije voljela.

- Danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pjevača, velikog čovjeka... Cijeli tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio si nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspio da se izboriš za komad neba, sada si najsjajnija zvijezda - dio je onoga što je  kazao imam, piše Avaz

Podsjetimo, Džej je umro od zatajenja srca. Zbog svojih zdravstvenih problema izbjegavao je veća društva i pojavljivanja u javnosti otkako je počela pandemija koronavirusa i nedavno je izjavio:

- Ne smijem nigdje izlaziti da ne bih došao u opasnost da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može biti koban. Ne viđam se sa čak ni s najboljim prijateljima i moram priznati da mi nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio piti.


 

Ključne riječi

Komentara 11

DA
danpetko
18:18 11.12.2020.

Počivao u miru. Ali ne vidim razlog zašto toliko natpisa. Niti slušamo takvu vrstu muzike niti živimo u istoj zemlji. Barem tako misli 90 posto Hrvata.

VL
_________
18:18 11.12.2020.

Ko je taj?

SA
Samson99
03:44 12.12.2020.

Ovdje se mnogi preseravaju kao neznaju ko je Džej. Kad odu u kavanu naliju se i zavijaju njegove pjesme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije