Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao oscar!

U 53. godini slavni kuhar peti put postao otac: 'Stigao nam je taman na ručak'

Gordon Ramsay
Foto: Reuters
1/3
05.04.2019.
u 23:00

Britanski chef Gordon Ramsay postao je otac po peti put, a njegova supruga Tana je na svijet donijela zdravog sinčića.

Najpoznatiji svjetski kuhar Gordon Ramsay (52) postao je peti put otac. Njegova osam godina mlađa supruga Tana Hutcheson na svijet je donijela dječaka kojem su dali ime Oscar.

-Nakon tri BAFTA-e i jednog Emmyja, napokon sam dobio i jednog Oscara. Poželite dobrodošlicu Oscaru Jamesu Ramsayu – napisao je Gordon na društvenim mrežama i objavio zajedničku fotografiju sa suprugom i novorođenim sinom. Šaljivo je dometnuo kako je prinova stigla taman na ručak, u 12:58.

Tara i Gordon su u braku od 1996. godine, a vijest o dolasku novog člana obitelji saznali su nedugo nakon proslave 22. godišnjice braka tijekom kojeg su dobili četvero djece: Megan, Matildu te blizance Jacka i Holly.

Podsjetimo, par je već jednom bio u iščekivanju petog djeteta, ali je Tana doživjela pobačaj, o čemu su i javno progovorili.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije