Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opaka bolest

U 44. godini preminula je kći pjevačice Meri Cetinić: Bila si moj dragulj

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
02.06.2021.
u 08:22

Ovu tužnu vijest na svom Facebooku potvrdila je Meri Cetinić i dirljivom objavom oprostila se od svoje jedinice.

Pjevačica Meri Cetinić objavila je tužnu vijest o gubitku svoje voljene kćeri Ivane koja je u 44. godini preminula u bolnici u Splitu.

"S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC-u Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talent, humor... činile su naš život sretnim, prepun ljubavi...Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno...Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama... a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu... Tvoje stotine puta ponavljano 'mami, I love you' odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi...", napisala je naša glazbena diva na Facebooku. 

Meri je Ivanu odgojila kao samohrana majka i bila je sretna što je Ivana odabrala glazbu kao svoj poziv i što su imale priliku surađivati i često je isticala koliko su povezane i kako se dobro slažu. Zajedno su 2014. godine izdale i album "Dozvoli mi". 

– Nije bilo lako uskladiti pjevačku karijeru s majčinskom zato što sam oduvijek bila jako aktivna. Moj poziv traži bezbrojna putovanja, puno rada i vježbanja. No Ivana je rano prihvatila takav način života, na neki način je i ona sazrijevala i upijala tu umjetnost – ispričala je Meri u jednom intervjuu.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:30 02.06.2021.

Najiskrenija sućut. Pokopati dijete je najgore što ti se može dogoditi u životu.

BO
boris
08:38 02.06.2021.

neka Bog da snagu

DU
Deleted user
09:17 02.06.2021.

Draga Meri, suosjećam tvoju duboku, najdublju bol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije