Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon koncerta

Domaćem trubaču ukrali skupocjenu i unikatnu trubu: 'Jedina takva u Hrvatskoj'

Truba
Foto: Privatni album
26.07.2016.
u 14:53

U priopćenju se navodi da je ukradena truba jedina takva u Hrvatskoj

Trubaču zadarskog benda Postolar Tripper ukradena je skupocjena truba nakon koncerta koji su prošle subote održali na Prviću.

Organizatori mole osobu koja je otuđila ovaj skupocjeni instrument da se javi i da ga vrati. Kako su naveli, riječ je o trubi marke Kanstul 1600 Wayne Bergeron serijskog broja 25911.

"Kako je riječ o rijetkom i unikatnom instrumentu (jedina u Hrvatskoj) i kako je za nju trubač Postolara Luka Mrša dugo skupljao sredstva, sve su informacije više nego korisne i nadamo se da će biti vraćena. Ako netko pronađe instrument na otoku neka obavijesti Mjesni odbor Prvić Šepurine na broj telefona 095/ 524 2797", navodi se u priopćenju.

Informacije o trubi mogu se poslati i na adresu management@postolar-tripper.com

>> Zdravko Škender: Ogorčen sam! To je kao da mi je netko ukrao noge!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije