Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 -kuhaj!

Kandidati pucaju po šavovima i zbog najmanje sitnice!

Foto: RTL
1/3
07.03.2018.
u 15:09

Najveća će frka biti kod Davorke i Vjekoslava, kod kojih je dosad uvijek vladala sloga i međusobno poštivanje. Međutim, nervoza će učiniti svoje…

U srijedu navečer u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' vladat će male trzavice. Ali ne na relaciji natjecatelji-žiri, već među parovima!

U želji za što boljim bodovima i dokazivanjem pred žirijem, natjecatelji će večeras prolaziti kroz najstresniju fazu dosad. U studiju će se često čuti panični uzvici: „Ajde, brže malo!“, „Gdje gledaš?“, „Zašto si to ovdje stavila?“, i to najčešće između tri natjecateljska para.

Čini se da je Ružici dosta Baričine nonšalancije i izbjegavanja kuhanja. Trenutak kada će žiri pozvati Baricu na „čašicu razgovora“ bit će kap koja će preliti čašu Ružičinog strpljenja. Povišenih riječi čut će se i kod Martine i Ante - Martina je ta koja će glasno pričati i zapovijedati što i kako kuhati, a Ante samo mudro šutjeti i odrađivati zadatke.

Najveća će frka biti kod Davorke i Vjekoslava, kod kojih je dosad uvijek vladala sloga i međusobno poštivanje. Međutim, nervoza će učiniti svoje…

 

 

„Ne diraj brudet! Samo ga takni još jedanput! Zašto si stavila još luka, kada sam ja već stavio cijeli režanj?! Ne miješaj se, ajde makni se!“, vikat će Vjeko na majku toliko jako da će se ostali natjecatelji istog trena okrenuti kako bi vidjeli što se zapravo događa za njihovom radnom jedinicom.

Jesu li ovo prvi znaci problema među članovima parova ili su to samo „žute minute“ potaknute panikom? I hoće li ocjene popraviti raspoloženje pojedinih kandidata?

Odgovore ćemo doznati u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije