Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadbena zvona

Treći brak za Hugha Hefnera, ovaj put sa čak 60 godina mlađom!

hugh hefner (1)
Foto: Pixsell
1/3
26.12.2010.
u 14:13

“Kad sam Crystal dao prsten, briznula je u plač. Ovo je najljepši Božić u mom sjećanju”, napisao je na Twitteru.

Iako je osnivač Playboya Hugh Hefner još nedavno govorio da želi što prije snimiti film o svom životu, morat će malo pričekati jer ga čeka – priprema trećeg vjenčanja!

Za Badnjak je, objavio je to sam 84-godišnjak na Twitteru, zaprosio 60 godina mlađu Crystal Harris, Playboyevu zečicu prosinačkog broja 2009.

“Kad sam Crystal dao prsten, briznula je u plač. Ovo je najljepši Božić u mojem sjećanju”, napisao je vitalni starčić koji se i te kako dobro sjeća svojih dvaju brakova i četvero djece koje je dobio u njima.

Prije ulaska u prvi, njegova tada još zaručnica Mildred Williams priznala mu je prijevaru koju je počinila dok je on služio vojni rok. Hefner je taj trenutak nazvao najgorim u životu, no nije odustao od braka, ali postavio je pravilo – on smije nebrojeno puta s nebrojeno žena prevariti suprugu a da ona nema što reći o toj temi. Dobili su i dvoje djece, Davida i Christie, no nakon deset godina, što se i očekivalo, rastali su se.

S drugom suprugom Kimberley Conrad rastao se službeno na početku 2010. S njom ima dva sina; Marstonu je 20, a Cooperu 19 godina. Nakon objave razvoda izjavio je kako je pričekao da mlađi sin postane punoljetan kako bi se rastali. Multimilijarder ni u devetom desetljeću života ne odustaje od ljubavi, seksa pa ni potomstva pa će film o njegovu životu biti doista raskošan.

Ključne riječi

Komentara 36

ST
SturmFührer
17:00 26.12.2010.

stara senilna, nastrana budala. A ni njegove fufe nisu puno bolje.

KA
karambita
10:16 27.12.2010.

Lutomirski, ne seri, tata ti je peder

TE
Televizor
16:41 26.12.2010.

koji cinici ovdje. evidentno je da se radi o strastvenoj ljubavi. nemate pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije