Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Tony Cetinski zapjevao uz 11-godišnjeg dječaka Svena

tony cetinski
12.03.2012.
u 08:20

Nikša Bratoš dječaka je odveo u studio gdje je 11-godišnjak zapjevao “Opet si pobijedila”, a kući se vratio sa snimkom dueta s Tonyjem

Trebali smo doći s majicama “Svi smo mi Tony”, uglas je popularnom pjevaču rekla vesela četveročlana obitelj Jagarinec. Njihov sin, jedanaestogodišnji Sven, pobijedio je na Facebook aplikaciji “Vecernji.hr vas vodi na evente” i kao nagradu dobio – ulazak u studio Nikše Bratoša i upoznavanje s Tonyjem Cetinskim. Cijela se obitelj tako našla oči u oči s omiljenim pjevačem, a radost nisu ni pokušali skriti.

Cijela obitelj voli pjevača

– Svi smo mi njegovi fanovi. Kći Petra, sin Sven i nas dvoje. Pa čak i baka sa svojim suprugom i djed sa svojom ženom. Svi volimo Tonyja, čak i Svenova prabaka – rekla je Lidija Jagarinec. Sven je, otkriva mama, pjevao Tonyjeve pjesme kao dječak, dok još nije znao izgovoriti “r”. Sada mu je Nikša Bratoš omogućio da snime duet. Otpjevali su Tonyjev novi singl “Opet si pobijedila”. Najavni singl novog albuma nalazi se na CD-u koji za pet kuna možete kupiti na kioscima, a premijerno je izveden na Radiju Antena Zagreb. Kad je izašao iz studija, Tony je malog pjevača nahvalio.

– Obožavam raditi s djecom, ali Sven više nije dijete, ozbiljan je pjevač. Ima sluha, pogađa tonove. Vidi se da se puno radi s njim i već sad se ozbiljno računa na njegovo pjevanje – rekao je.

Mikrofon za idola

Sven, odmah je prepoznao Tony, već godinama pjeva u zboru Zagrebački dječaci, a na božićnom je koncertu bio solist.

– Dobro se osjećam, lijepo je bilo. Nikša mi je poklonio pjesmu koju smo snimili. Stalno ću je slušati, podsjećati se kako mi je bilo u studiju. Tony mi je rekao da sam sve dobro otpjevao i da sam buduća zvijezda. Prijatelji će mi sad napokon vjerovati da sam ga upoznao – u dahu je rekao Sven.

Otkad je doznao da je pobijedio, dječak je priznao da od uzbuđenja noćima nije spavao. No njegovi mu prijatelji nisu vjerovali. Sa starijom sestrom Petrom od žica i vinila napravio je mikrofon koji je poklonio Tonyju, a ovaj mu je pak darovao potpisani DVD nastupa u zagrebačkoj Areni. Sreći nikad kraja!

Ključne riječi

Komentara 6

MI
minga
06:46 14.03.2012.

Vexans ti nisi normalan

VE
Vexans
18:42 12.03.2012.

nemilosrdna manipulacija nevinom djecom!! kome pada na pamet ona maloumna parola s Cetinskim?Ako mu već gori pod petama zbog lopovluka i laži u vlastitoj obitelji,neka se kani mladih! On da je nečiji uzor! Sramota !

DO
Dor@
19:14 12.03.2012.

sve čestitke na lijepim riječima dječaku. gdje se može poslušati mladi pjevač?? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije