Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strastveni bajker

Tony Cetinski zaključao automobil u garažu i ne skida se s Harleyja

'09.06.2011., Zagreb -Promocija knjige Povratak u malo kraljevstvo – Steve Jobs kako je nastao Apple i kako je promijenio svijet, pisca Michael Moritza u trgovini iStyle.Tony Cetinski. Photo: Igor Kra
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
1/6
10.06.2011.
u 17:30

Na promociji knjige "Povratak u malo kraljevstvo" autora Michaela Moritza pojavio se na svom motoru i pjevačici Martini Vrbos dok se parkirao pokraj nje izmamio uzdah oduševljenja.

U posljednje vrijeme pjevač i član žirija showa "Hrvatska traži zvijezdu" Tony Cetinski ne odvaja se od svog Harley Davidsona. Otkako su se pojavili prvi znaci ljeta, automobil je zaključao u garažu i na sve dogovore dolazi na svom ljubimcu.

Tako se i na promociji knjige "Povratak u malo kraljevstvo" autora Michaela Moritza pojavio na svom motoru i pjevačici Martini Vrbos dok se parkirao pokraj nje izmamio uzdah oduševljenja. Na predstavljanju knjige čija se radnja vrti oko toga kako je Steve Jobs utemeljio Apple došli su još neki poznati zaljubljenici u Appleove proizvode.

Iva Visković, Jelena Perčin, Barbara Kolar i Iva Šulentić bili su sretni što su se među prvima dokopali ovog zanimljivog štiva i obvezne lektire za sve koji vole iPod, Mac, iPhone...

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:25 10.06.2011.

nisam cuo za tu knjigu ali bi bilo zanimljivo cuti: da li je unutra recenica koju mu je irekao bil gejt kad su ova dva koperirala????????????????????????

OB
-obrisani-
20:40 10.06.2011.

ha ha ha drzava ovakovima kao toni sa harlijima placa penzijsko i socijalno osiguranje-ha ha ha ha ha majmuni

Avatar zampzmija
zampzmija
20:54 10.06.2011.

Jeli tog Harley Davidsona kupio Danko Končar ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije