Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urednica i voditeljica

Tončica Čeljuska otkrila kako je uspjela skinuti 14 kilograma u dvije godine: 'Ovo je glavno'

Foto: Instagram
1/15
18.06.2023.
u 16:30

Tončica izgleda odlično, a često objavljuje i fotografije iz teretane na kojima se vidi kako predano radi na svom izgledu, ali i zdravlju. Sada je otkrila kako je uspjela smršaviti 14 kg u posljednje dvije godine.

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska (53) mnogima je jedna od najljepših žena na TV-ekranima. Tončica izgleda odlično, a često objavljuje i fotografije iz teretane na kojima se vidi kako predano radi na svom izgledu, ali i zdravlju.

Sada je otkrila kako je uspjela smršaviti 14 kg u posljednje dvije godine. 

- Posljednje dvije godine smršavjela sam 14 kilograma uz dobro balansiranu prehranu - rekla je za Story ova urednica i voditeljica. 

Tončica je otkrila da su joj u prehrani glavni proteini i povrće,, ali i da si dozvoli uživati u tome da pojede nešto slatko. 

VEZANI ČLANCI:

- Proteini i povrće su glavni, jednom ili dvaput tjedno pojedem nešto slatko. Voća se nisam odrekla, doduše u umjerenim količinama i ujutro. Kako sam postizala rezultate, tako mi je rasla unutarnja motivacija. Sada sam došla do željene težine - izjavila je. 

Osvrnula se i na komentare o svom izgledu i stilu odijevanja kojima je kao javna osoba izložena. 

 

- Rijetko to čitam, ali ako je baš nešto na sva zvona, a bilo je takvih situacija, normalno da ti to nije najveselije. Općenito nisam u životu priželjkivala biti predmet javnog interesa. Tako je ispalo, to nisam sebi željela. Nikad svojim kćerkama ne bih predložila medijski izložen posao. Za tako nešto moraš imati dobru kičmu i želudac. Nije za svakoga. A kad pročitam komentare, uzrujaju me na sat, dva, a onda si kažem: 'Takva je igra, na televiziji si. Ljudi te gledaju, zato plaćaju pretplatu, moraš moći i to podnijeti. I kritike i hvalospjeve ne shvaćaj previše ozbiljno. Danas jesi, sutra nisi. Naposljetku, stvar je ukusa, nekome ideš na živce, netko piše hvalospjeve. Ništa ne treba uzimati previše ozbiljno.' - zaključila je Čeljuska. 

VIDEO U povjerenju by Neven Ciganović - Natko Beck

Komentara 1

MA
Makbe
16:47 18.06.2023.

Bila je prije ljepša. Sad izgleda starije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije