Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći mogući izazov

Tončica Čeljuska otkrila da ima novi hobi: Trebat će mjeseci rada jer sam u prilično zapuštenom stanju

Foto: HRT screenshoot
1/11
30.03.2021.
u 08:42

Iako inače na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije iz studija sa svojim dragim gostima ovog je puta odlučila otkriti da ima novi hobi. Niame, Tončica je krenula vježbati s osobnim trenerom.

Tončica Čeljuska, voditeljica HRT-ove emisije 'U svom filmu', svoje je pratitelje na Facebooku iznenadila posljednjom fotografijom. Iako inače na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije iz studija sa svojim dragim gostima ovog je puta odlučila otkriti da ima novi hobi. Niame, Tončica je krenula vježbati s osobnim trenerom.

"Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thera healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga - a sve kako bi razumjela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima. Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca.

Međutim, sve te godine sjedim. Mozak radi, ali mišići atrofiraju.

Odnedavno sam krenula na trening za osobnim trenerom! I tu će trebati mjeseci rada jer sam u prilično zapuštenom stanju. U coachingu se uči da svoju odluku treba objaviti jer onda imate neku vrstu obveze da pred svijetom održite obećanje. Dakle, objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. 'Ko preživi, pričat će", napisala je voditeljica.

Cijeli život nešto novo učim . Coaching, thera healing , neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko...

Posted by Tončica Čeljuska on Thursday, March 25, 2021

 

Podsjetimo, Čeljuska je nedavno objavila fotografiju sa zgodnom kćeri Anuškom. 

U komentarima su se odmah zaredali komplimenti. "Predivne ste", "Ista majka", "Ljepotice", "Kao sestre ste", samo su neki od komentara.

Foto: Instagram screenshot

28-godišnja Anuška inače živi u Švicarkoj sa suprugom i kćeri Amelie koju je na svijet donijela prije tri godine. Sretnu objavu ponosna baka Tončica podjelila je tada u svojoj emisiji „U svom filmu“ i na Facebooku. -Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši Božični poklon koji sam ikada dobila - stajalo je u opisu fotografije na kojoj pozira s unučicom.
Osim Anuške, Tončića ima i mlađu kći Tihanu koju je također dobila u braku sa Zlatkom Čeljuskom od kojeg se razvela prije više od osam godina.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 3

LI
linkser2
08:52 30.03.2021.

dobra teta!!!

DU
Deleted user
08:50 30.03.2021.

Di je odmaglio njen bivši osobni trener borgovac s konzultantskom lovom od lex Borga? Jedno vrijeme bio je sveprisutna umjetno stvorena medijska zvijezda a sad kao da je u zemlju propao.

ZA
!zagreb!
10:44 30.03.2021.

Trener će pomoći i ovako i onako. Svi sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije