Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISTA OD SREĆE

Pratitelji napali Maju Šuput zbog prve obiteljske fotografije, uputili joj oštre riječi

Foto: Instagram
1/6
30.03.2021.
u 08:00

Maja Šuput rodila je sina carskim rezom 17. ožujka u Zagrebu u Petrovoj bolnici.

Uz prvu obiteljsku fotografiju Maje Šuput (41) s malenim Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinom (37) zaredao se niz raznježenih komplimenata i čestitki. Međutim, zlim jezicima na internetu nikad nije dosadno pa su novopečenoj mami predbacili da ne prikazuje realnost situacije na svojim fotkama.

"Svaka čast, preslatki ste, samo mi je malo nerealno da netko ovako izgleda nakon poroda i da je sve divno i mazno, obično su prvi dani malo kaotični, složit će se mnogi mame i tate", napisala joj je jedna pratiteljica, a nakon toga uslijedio je niz oštrijih komentara na račun Majina izgleda.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Vidi umjetnih trepavica što ih je gospođa namontirala", "I ja nakon poroda sam imala umjetne trepavice i tonu šminke. Naprosto ne zna žena sto će tada od dosade pa se uređuje", "Bitno da se stigne kompletno našminkat. Ništa od tih slika nije spontano, nego namješteno za lajkove", samo su neki od komentara ispod fotografije sretne obitelji na koje se Maja ne osvrće jer sve svoje vrijeme posvećuje klupku sreće Bloomu.

Foto: Instagram/ majasuput

Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objavljuju fotografije s malenim. – Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku – napisala je Maja nedavno, a novom fotografijom još je jednom potvrdila koliku je radost sin unio u njezin i Nenadov život. Sina je carskim rezom rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i bio dugačak 48 centimetara. Na početku trudnoće bila je uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila. 

– Sada sam turbo sretna ali tri dana mi je trebalo u glavi da procesuiram da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije toga govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu – rekla je Maja prije nekoliko mjeseci, a uoči samog poroda u intervjuu za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame.  – Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi – izjavila je Maja. 

Pogledajte što su nam rekli Enis i Slavko na dodjeli Večernjakove ruže


 

Komentara 20

ZV
zvezdomor
08:47 30.03.2021.

kakva moralna nakarada moraš bit da tako prostituiras vlastito tek rođeno dijete po svim mogućim natpisima

AN
Andeli9
09:01 30.03.2021.

Ima tu posla i za socijalnu službu

DU
Deleted user
08:25 30.03.2021.

Bloom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije