Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno zaljubljena

Tončica Čeljuska ne skriva novog muškarca u svom životu

tončica čeljuska
Foto: pixsell
1/4
01.02.2012.
u 08:33

Voditeljica Dnevnika već nekoliko mjeseci je u vezi s ekonomistom Antom Ramljakom, savjetnikom potpredsjednika Vlade za praćenje i evaluaciju rada javnih poduzeća i razvoj strateških projekata

Dvije godine nakon što je odlučila okončati brak s poduzetnikom Zlatkom Čeljuskom, s kojim ima dvije kćeri, Tončica Čeljuska ponovno je sretno zaljubljena, piše Story.

Novi muškarac u njezinu životu je Ante Toni Ramljak, uspješni ekonomist i investicijski bankar koji trenutačno radi kao savjetnik potpredsjednika Vlade za praćenje i evaluaciju rada javnih poduzeća i razvoj strateških projekata. Upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja, svoju ljubav ne taje, već ih se često može vidjeti u šetnji gradom ili Bundekom u blizini kojega Tončica ima stan.

– Vjerujem da je ovo jedna lijepa priča. Toni i ja sreli smo se u pravom trenutku za nas oboje. Uz njega sam svoja, sretna i opuštena. Osvojio me šarmom, mirnoćom, ali ponajprije inteligencijom. Imponira mi njegovo znanje i stručnost – rekla je Tončica čiji se novi odabranik također razveo prije tri godine.

Komentara 7

I4
IQ 40
18:43 01.02.2012.

01.02.2012. u 13:22h kankan je napisao/la: Bravo Tončice,dobar izbor !!! *************** A Toncica kao bomboncica

Avatar MK
MK
10:26 02.02.2012.

Kaj me ova Mesic-evka zanima...? ...malo je dezorijentirana nakon javnog prepucavanje izmedu Mesica i YUsipovica!

OB
-obrisani-
09:16 01.02.2012.

dobra teta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije