Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke pristižu

Tonči i Vjekoslava Huljić godišnjicu braka proslavili neobičnim fotkama: 'Oružje je zbog ravnopravnosti'

Split: Pobjednici 60. Festivala zabavne glazbe Split 2020.
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
22.05.2021.
u 12:39

Naime, objavio je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Vjekoslavom u neobičnom izdanju. Tonči i Vjekoslava pozirali su u crnim plaštevima i s oružjem u rukama.

Glazbenik Tonči Huljić na Facebooku je iznenadio pratitelje. Naime, objavio je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Vjekoslavom u neobičnom izdanju. Tonči i Vjekoslava pozirali su u crnim plaštevima i s oružjem u rukama. na jednoj fotografiji glazbenik u rukama drži štap i mač, dok na drugoj njegova supruga pozira sama s crnom pticom u ruci. Pratiteljima je objasnio i zašto su nastale ove fotke, te da slave godišnjicu braka.

Foto: Facebook/TS Auris

"Slavimo 350 godina braka.... Oružje je zbog ravnopravnosti i da vidite čije tekstove slušate" napisao je Tonči u opisu. 
Ubrzo su se zaredale i čestitke za godišnjicu. Tonči se inače u Vjekoslavu zaljubio kada je imao 18 godina, a vjenčali su se 1987. godine. O braku je Tonči nedavno progovorio i u intervjuu za Večernji list. 

- U braku smo 34 godine, a zajedno smo 41. Na estradi to i nije čest slučaj - kazao je tada te odgovorio na pitanje kako su to uspjeli: - Samo smo živjeli. Mi smo stalno zajedno i nikad nas nema. Ne znam kako bih vam opisao - kazao je. 

VIDEO Pogledajte kako Nizozemski fan Eurosonga pjeva Danijelinu pjesmu 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:51 22.05.2021.

Taj sklada "govno" od glazbe. Nit je čovik, nit je kompozitor, a izvođač meeee!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije