Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi poslovni pothvat

Tonči Huljić predstavio vlastitu liniju mediteranskih rakija i likera Madre Badessa

Split: Tonči Huljić u suradnji s Maraskom predstavio vlastitu liniju rakija i likera Madre Badessa
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/16
27.06.2023.
u 07:17

Glazbenik Tonči Huljić uputio se u novi poslovni pothvat te predstavio svoju liniju mediteranskih rakija i likera - Madre Badessa.

Ime glazbenika Tončija Huljića svi povezuju s nastankom novih hitova, a ovoga se ljeta on uputio u malo drugačiji poslovni izazov. Naime, Huljić je odlučio pokrenuti vlastitu liniju mediteranskih rakija i likera - MADRE BADESSA, a predstavljanje ovih pića odvilo se večeras u Splitu. Linija pića nastala je u suradnji s Maraskom Zadar, a ideju mu je dao njegov prijatelj Ante Perica.

Tonči nam je ranije otkrio i kako u ovoj poslovnoj priči nije uključen samo promidžbeno, nego je napravljen ozbiljan poslovni aranžman.

- Stjecajem okolnosti kontaktirali smo Marasku te smo tražili uslugu punjenja, a od njihove strane je onda došao kontra prijedlog i napravljen je jedan zaseban poslovni entitet te je počela zajednička suradnja – opisao nam je Tonči Huljić. Dodao je kako jako ozbiljno shvaća ovaj projekt te da je u njega uključen i njegov sin Ivan. 

Podsjetimo, glazbenik je u petak na Melodijama Jadrana izveo svoj pop koncert 'Misa Mediterana' na kojem je radio s kćeri Hanom, a nakon toga izveo je i crossovere svojih najpoznatijih hitova kao što su „Marija Magdalena“, „Providenca“ i „Ako te pitaju“.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Huljićeva 'Misa Mediterana' prva je pop-misa na svijetu, a napravljena je po svim postulatima liturgijske mise i spoj je mjuzikla i klasičnog kršćanskog obreda.

26.06.2023; Split- Tonci Huljic u suradnji s Maraskom na trziste izbacili seriju likera, na event su dosli mnogi Huljicevi suradnici Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Dodajmo i da ćemo Tončija moći od jeseni gledati i u žiriju glazbenog showa 'Superstar', a njemu uz bok bit će i Severina, Nika Turković i Filip Miletić

- Ne pitajte što možete očekivati od mene, nego što ja mogu očekivati od vas! Očekujem da pjevate, glumite da pjevate, da čujem da ne znate pjevati, a da vam povjerujem svaku otpjevanu riječ jer je to provjereni recept za opstanak na estradi u Hrvatskoj - poručio je Tonči Huljić kandidatima 'Superstara' nakon što je otkriveno da je u žiriju! 

VIDEO Pišek o svojem odlasku u Srbiju: Meni se to najviše zamjera. U Srbiji su inkluzivniji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije