Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 21:25

RTL Direkt od večeras će se emitirati u novom terminu, a evo i koji je razlog tome

Foto: RTL
1/7
26.06.2023.
u 19:07

S dolaskom ljetne programske sheme, RTL je promijenio satnicu emitiranja popularne informativne emisije te će je gledatelji sad moći gledati od 21:25 sati.

Dolazak toplijeg vremena znači promjenu programske sheme brojnih televizija. Tako u lipnju gledamo finala sezona omiljenih serija te se na televizijskim programima mogu vidjeti neki novi naslovi. Ovoga puta, s dolaskom ljetne programske sheme, RTL je uveo i jednu neočekivanu promjenu.

Naime, ova televizijska kuća prošlog je tjedna krenula emitirati novu, tursku seriju 'Pun mjesec' koja se prvo emitirala od 21:25, a uz nju su u udarnom terminu ostale omiljena emisija 'Večera za 5 na selu' i dobro poznati RTL Direkt. 'Večera za 5 na selu' emitirala se od 20:15,a RTL Direkt u kasnijem terminu, nakon završetka epizode nove serije, od 22:30. No, satnicu ove poznate emisije na RTL- u su sada promijenili. 

'Večera za 5 na selu' i dalje će ostati u terminu od 20:15 sati te uveseljavati receptima i odlično raspoloženim natjecateljima, a nakon ove zabave gledatelji će moći pogledati RTL Direkt koji će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka od 21.25 sati. Nakon RTL Direkta, od 22 sata slijedi serija 'Pun mjesec'. 

Dodajmo i da RTL Direkt i dalje vodi Mojmira Pastorčić koja nedavno iznenadila gledatelje svojim novim imidžem. Naime, voditeljica se pred kamerama pojavila s naočalama za vid.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Mojmira gledatelje osim svojim britkim načinom vođenja emisije, često iznenadi i različitim izgledom. Jednom prilikom tako je emisiju vodila bez šminke, a drugi puta odjevena samo u jeans. Objasnila je tada zašto je to odlučila napraviti. 

- Sigurno se pitate što je ovoj Mojmiri da nosi traper jaknu u televizijskoj emisiji. Da vam objasnim zašto se danas nosi traper. Bilo je to još 90-ih godina kada je jedan talijanski instruktor vožnje silovao svoju osamnaestogodišnju učenicu na prvom satu vožnje, ali talijanski vrhovni sud oslobodio ga je optužbi jer je djevojka imala uske traperice i on ih, prema njihovu zaključku, sigurno nije skinuo sam bez njezine pomoći, što bi značilo da je ona pristala na to i odnos je bio sporazuman. Sljedećeg dana talijanske zastupnice su došle u parlament i nosile su jeans te natpis: Jeans – alibi za silovanje i od tada do danas, posljednjih 25 godina, zadnje srijede u travnju nosi se traper. Nosili su ga danas milijuni ljudi u svijetu, nosile su ga i naše saborske zastupnice, nosio ga je i zagrebački gradonačelnik svi kao znak pobune protiv okrivljavanja žrtava za seksualno nasilje – objasnila je tada.

VIDEO Pišek o svojem odlasku u Srbiju: Meni se to najviše zamjera. U Srbiji su inkluzivniji

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
00:30 27.06.2023.

S obzirom na drugi dio teksta nadovezati ću se na večerašnji prilog u RtlDirektu R. Stojkovskog u kojem je riječ o nosaču aviona koji je smješten nedaleko Splita s posadom. Na kraju priloga Stojkovski izgovara riječi: "Splićanke, pazite se! Tinder će zasigurno gorjeti!" Dakle, ne samo da je sebe osramotio tim razmišljanjem o djevojkama nego je jako daleko od istine kako se djevojke u Splitu ponašaju, žive i kako su odgojene. Katastrofa kako taj dečko razmišlja, i ovo nije prvi put jer sjećam se na koji način je vodio i postavio razgovor s, mislim čak, maloljetnim djevojčicama po završetku Svjetskog prvenstva. Da sam urednik, ne bi mu to prolazilo.

MT
makan tahi
07:19 27.06.2023.

dugo im je trebalo da dođe iz dupeta u glavu, već godinu dana ga ne gledam jer se razvodnilo a još gore, sve je kasnije u razna vremena

DU
Deleted user
20:00 26.06.2023.

Održan je okrugli stol o Korona pandemiji nema informacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije