Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NEUGODNJAK" KOD LENOA

Tom Cruise ne zna kakav je u seksu, ali trudi se briljirati

tom cruise
AFP
17.09.2009.
u 10:19

Gostujući u talk showu Jaya Lenoa, Tom Cruise našao se u vrlo neugodnoj situaciji kad ga je voditelj počeo ispitivati o njegovu seksualnom životu.

Gostujući u talk showu Jaya Lenoa, Tom Cruise našao se u vrlo neugodnoj situaciji kad ga je voditelj počeo ispitivati o njegovu seksualnom životu. Cruise se u trenutku pretvorio u sramežljivog dječarca, a situaciju je pokušala spasiti Cameron Diaz koja je sjedila pokraj njega.

Tom i Cameron promovirali su film "Wichita" u kojem zajedno glume, a Leno je tu priliku iskoristio i da vjernom sljedbeniku scijentologije postavi neka škakljiva pitanja. Prvo ga je upitao je li ikada bio u striptiz klubu, a pocrvenjeli glumac mu je odgovorio:

- Zapravo nisam nikada bio. Žao mi je što sam te razočarao.

- Malo je teško biti Tom Cruise i otići u striptiz klub, mislim stvarno dečki - pokušala je smiriti napetost Cameron Diaz.

Leno se našalio nazvavši Toma lažljivcem, no ovaj se počeo braniti rekavši kako se kune, i da bi mu priznao da je ikada bio u takvom klubu.

No voditelj je nastavio s provokacijama, dok se jadni Tom sve više vrpoljio u stolcu.

- Znam da si pilot, u čemu si bolji, u letenju ili u seksu - pitao je Jay, a 47-godišnji glumac mu je odgovorio da ne zna.

- Nastojim briljirati na svim područjima, a nitko me još nije tražio "povrat novca".

Ključne riječi

Komentara 2

FI
fiume26
11:17 17.09.2009.

Možda je još nevin, a Katie je začela sa poštarom...

DO
doktorica
10:45 17.09.2009.

Nema drugog posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije