Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna majka

Tko su djeca Sanje Doležal? Kći živi daleko od Hrvatske, a sin je studirao u Zagrebu

Foto: Privatna arhiva
1/37
24.02.2024.
u 09:00

Sanja Doležal posjetila je svoju kći Leu u Londonu gdje studira, a mi smo se prisjetili njezina odnosa sa sinom Lukom i kćeri Leom koji baš i ne vole kada ih majka spominje u javnosti.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal ponosna je na svoju zavidnu karijeru, ali ipak najviše je ponosan na svoje dvoje djece - kćeri Lee i sina Luke. Njezina kći već neko vrijeme živi u Londonu, gdje studira na jazz akademiji, a pjevačica i voditeljica joj je sada došla i u posjet. Sanja Doležal se iz Londona javila na društvenoj mreži Instagram te se pohvalila, kako je i napisala - najmlađim i najslađim novim članom obitelji - inače psićem chihuahuom. 

Osim samozatajne kćeri Lee, ima i sina Luku koji je svojedobno studirao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Lea i Luka danas se gotovo nikako ne pojavljuju u medijima i javnosti, a ranije ih se znalo vidjeti s poznatom mamom na događajima u hrvatskoj metropoli. Sanja rijetko govori o svojoj djeci zato što je to njihova želja, a jednom je prilikom otkrila kako je prihvatila njihovo odrastanje i odlazak u svijet. - To je dio čari roditeljstva. Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija - kazala je Sanja za časopis Story. 

 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sanja je svoje dvoje djece dobila u braku s Nenadom Šarićem, a koji je preminuo u svibnju 2012. godine od posljedica moždanog udara. Sanja i Nenad u braku su bili punih 19 godina, a bili su i kolege u grupi Novi Fosili u kojoj je Nenad svirao bubnjeva, a Sanja pjevala. Sanja se nakon smrti supruga na neko vrijeme povukla iz javnosti kako bi prežalila taj zaista težak gubitak. Danas opet nastupa punom parom, a s Marinkom Colnagom i Vladimirom Kočišem-Zecom izvodi najveće hitove Novih Fosila. 

 

1/21

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Sanja je prije Londona posjetila i topli Dubai te se pohvalila fotografijama iz Desert Safarija gdje je pozirala s devama i na pustinjskom pijesku, bosonoga u dugoj bijeloj haljini kratkih rukova i s tirkiznim hidžabom na glavi. Osim toga, pohvalila se i novom tetovažom od kane. Kana se koristi za bojanje kože, noktiju i kose, još od doba starog Egipta.

 

 

Istetovirala je cvijet na lijevoj ruci kojeg je ukrasila listovima u svjetlosmeđoj boji. Vidi se kako je Sanja sretna na odmoru što se može primijetiti na njenom licu, a i samo je potvrdila da uživa u pustinji: - Pustinje je sve manje, ali je veličanstvena, napisala je u svojoj posljednjoj objavi na Instagram profilu. Njeni pratitelji pisali su joj komentare oduševljenja te joj poželjeli ugodan boravak u Dubaiju. - Draga Sanja, uživaj za nas!, Prelijepa si!, samo su neki od komentara.

 

VIDEO: Više se ne skrivaju: Gčumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi.

Komentara 7

Avatar Aurel
Aurel
12:51 24.02.2024.

jedna od najsimpatičnijih osoba na hr-sceni

JU
JurekJuric
09:47 24.02.2024.

Ova kćer je isti Rajko Dujmić...

ZZ
Zo-ZG
09:13 24.02.2024.

Ostati udovica sa djecom u najosjetljivijim godinama, baš teško! Uspjela ih je usmjeriti na pravi put i održati ekonomsku stabilnost obitelj. Svaka joj čast na trudu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije