Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudjeluju na dori

Let 3 u društvu pilića gostovao u 'Dobro jutro, Hrvatska' i otkrio: 'Dora je obračun s babarogom'

Foto: HRT screenshoot
1/18
21.02.2024.
u 12:14

Prošlogodišnji predstavnici Let 3 nastupaju i ove godine, a nova pjesma se zove 'Babaroga'. U spotu smo mogli vidjeti i piliće, a upravo su u ovom sastavu gostovali u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Glazbeni spektakl Dora ozbiljno nam već kuca na vrata. Naime, u četvrtak i petak emitirat će se dva polufinala, a u nedjelju je na redu finale ne kojem ćemo saznati ovogodišnjeg predstavnika Hrvatske na Euroviziji. Natjecatelji i poredak natjecanja već je dobro poznat, no još uvijek traju gostovanja nekih od njih i predstavljanje publici. Prošlogodišnji predstavnici Let 3 nastupaju i ove godine, a nova pjesma se zove 'Babaroga'. U spotu smo mogli vidjeti i piliće, a upravo su u ovom sastavu gostovali u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

- Molim sve na Dori da nam pomognu u borbi protiv babaroge u našem konačnom obračunu - rekao je Damir Martinović Mrle.

- S pilićima se nadam da ćemo se naći - komentirali su Mrle i Zoran Prodanović Prlja u svom stilu.

Naime, Mrle i Prlja došli su odjeveni u prepoznatljive kostime koje su nosili i prošle godine, a Ivan Bojčić, Dražen Baljak i Matej Zec, bili su kostimirani u žute kostime koji su predstavljali piliće. 

Inače, Let 3 nastupa tijekom prve polufinalne večeri, a nakon što je objavljen popis izvođača na Dori kazali su nam kako će sudjelovati pod prisilom. Članovi benda tvrdili su da su im hakirane sve društvene mreže osim Twittera te da danima dobivaju prijeteće poruke. Hakerski napad rezultirao je fotografijama pilića i jedva čitljivim opisima svih kanala benda, uključujući i streaming servis Spotify.

Zbog istrage koja je u tijeku, sadržaj poruka ne mogu predočiti javnosti, no Damir Martinović Mrle izjavljuje da su prijetnje “izuzetno sablasne". "Samo ću reći da od nas traže da se odreknemo Leta 3 te nam prijete da nema više jebanja u g****u, samo u p***u.
U jednoj od objava hakeri su objavili video pilića koji govore i tvrde kako su oni zapravo Let 3 te da ih je “mama kokoš poslala na Doru”.

GALERIJA  Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Pravi, ljudski Let 3 smatra da se umjetna inteligencija otela kontroli te se manifestira u obliku pernatih bića, a krajnji cilj je otimanje lika i djela Leta 3. 

“Pustili su tu neku pjesmu "Babaroga", prijavili se na Doru i govore da se odreknemo Leta 3. Ne spavam mirno i apeliram na našu publiku da slušaju Mamu ŠČ, a ne ovo novoobjavljeno smeće koje je očito kreirano uz pomoć umjetne inteligencije.

VIDEO Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

 

 

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
22:43 21.02.2024.

babaroga je izmišljeni bog - religija

MA
majeltomoguce
13:36 21.02.2024.

Netko voli piletinu, netko lazanje! Ove godine su lasanje na meniu pa će Let3 lagano na margine ponovno gdje i spada!

TO
Toronto20
12:38 21.02.2024.

Kako ih forsiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije