Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbogatija Sarajka

Tko joj je sin, a tko dečko? Bosanska Lady Di napravila pomutnju u Splitu

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/5
15.07.2019.
u 17:45

Osim atraktivnim izgledom, ova 46-godišnjakinja pozornost uzvanika na promociji Jadrana Lazića privukla je i društvom dvojice znatno mlađih muškaraca.

Na promociji splitskog fotografa Jadrana Lazića pozornost okupljenih mamila je atraktivna brineta u haljini s dubokim prorezom. Riječ je o jednoj od najpoznatijih Sarajki Saneli Diani Jenkins koja je nekoć živjela u Hrvatskoj, a sada već godinama živi i radi u Americi.

Osim atraktivnim izgledom, ova 46-godišnjakinja pozornost uzvanika privukla je i društvom dvojice znatno mlađih muškaraca. Jedan od njih bio je 21-godišnji sin Innis (odjeven u crno), a drugi čak 16-godina mlađi partner, pjevač Asher Monroe koji je na promociju stigao u crvenim kratkim hlačama i košulji. Na Lazićevoj promociji pozirala je s obojicom, a mnogima je bilo teško razaznati tko joj je sin, a tko dečko.

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell

Sanelu prati glas da je jedna od najbogatijih Bosanki, a zbog svoje posvećenosti humanitarnom radu mnogi je nazivaju i bosanskom Lady Di. Godine 1999. udala se za bankarskog menadžera Rogera Jenkinsa, a nakon razvoda postala je bogatija za 150 milijuna funti. U braku je dobila i dvoje djece, a uz sina Innisa, ima i kćer Eneyu. Nakon razvoda šuškalo se i da je bila u ljubavnoj vezi s Vladimirom Kličkom.

Poznata je i po svojim poznanstvima s velikim svjetskim zvijezdama, među kojima su i George Clooney, Elton John, Roberto Cavalli, ali i Chris Brown koji je 2014. godine bio glavna zvijezda na proslavi rođendana njezina sina Innisa u Sarajevu.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

Komentara 15

Avatar __MAX__
__MAX__
18:54 15.07.2019.

Preljepa!!! 46 kuka izgleda bolje nego vecina 20 godisnjakinja.

Avatar Melankolija
Melankolija
18:39 15.07.2019.

Zaradila 150 milijuna funti?

AL
alphazulu99
21:34 15.07.2019.

Decko je ovaj sto ga drzi u rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije