Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavio bi 43. rođendan

Tko je Tošina najveća ljubav? Danas je u braku i ima sina, a nije se slagala s ovom ženom

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/29
25.01.2024.
u 11:00

Da je živ, makedonski slavuj Toše Proeski danas bi napunio 43. godine! Prisjetili smo se njegove karijere i ljubavi s Andrijanom Budimir koja je danas u sretnom braku i ima sina.

Na današnji dan rođen je makedonski slavuj Toše Proeski! Godine 1981., 25. siječnja došao je na svijet u Prilepu, Sjevernoj Makedoniji, što znači, da je danas živ, navršio bi 43 godine. U listopadu ove godine bit će 17. godina od smrti neprežaljenog pjevača koji je bio jedan od najvećih umjetnika ovih prostora.

Njegova smrt i dalje je neprežaljena, a život je izgubio kobnog 16. listopada 2007. godine u prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške na autocesti Zagreb-Lipovac. Balkanski anđeo divnog glasa, kako ga i danas mnogi nazivaju, preminuo je sa samo 26 godina, a bio je na vrhuncu karijere kada su mu svi prognozirali i svjetsku slavu. 

Vodio je život bez skandala, a njegova je ljubavna priča zauvijek ostala misterij. Njegova obitelj do samog je kraja tvrdila da je pjevač imao samo jednu iskrenu ljubav, bivšu rukometašicu Andrijanu Budimir s kojom je vezu započeo 2001. godine. Iako su se brzo nakon toga razišli, kasnije su se pomirili i počeli živjeti zajedno. Iako je Andrijana bila shrvana pjevačevom smrću te je stalno govorila kako ne zna kako će život nastaviti dalje, nakon nesreće je naišla na brojne osude, a oduvijek je imala probleme s Tošinom menadžericom Ljiljanom Petrović koja je tvrdila da njih dvoje čak nisu ni bili u vezi.

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI:

– Nikada nisam razumjela njezino posesivno ponašanje. Na promociji njegova albuma uvjeravala ga je da sam dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Zatražila sam je da mu proslijedi telefon, ali ona je odgovorila da nas dvoje ne možemo biti zajedno – ispričala je jednom prilikom Andrijana koja je u međuvremenu tužila Ljiljanu zbog njezinih tvrdnji te je dobila spor na sudu nakon što je priložila 200 SMS poruka koje su izmjenjivali dok je bio živ. 

 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

– Nekada mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sada ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob, završim u bolnici – ispričala je svojedobno Andrijana koju je Toše navodno i planirao zaprositi.

– Svi su me uvjeravali da ne smijem odustati. Govorili su mi da život ide dalje i da se trebam nečim baviti – otkrila je tom prilikom bivša rukometašica koja je nakon velike tragedije prekinula karijeru i otvorila kozmetički salon. Naposljetku je Andrijana utjehu pronašla u zagrljaju skopskog ugostitelja Johana za kojeg se udala i s kojim ima sina Maksima. 

 

VIDEO: Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

Komentara 2

CR
crocro
13:02 25.01.2024.

Kada će država s imenom "Ovih prostora", postati članica Ujedinjenih naroda? Svakodnevno se spominje država "Ovih prostora" i nitko ne želi reći gdje je ona smještena, ali bez obzira na to, obzrom da je svakodnevno spominju nebrojeno puta, zaslužila je postati članica UN-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije