Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nismo je prepoznali

Novo vamp izdanje Barbare Kolar: Objavila 'divlju' fotku i iznenadila obožavatelje

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/23
25.01.2024.
u 08:00

Voditeljica Barbara Kolar objavila je novu fotografiju na društvenu mrežu Instagram i njome iznenadila brojne obožavatelje.

HRT-ova voditeljica i jedna od omiljenih 53-godišnja Barbara Kolar već je dugi niz godina zaštitno lice emisija poput „Ples sa zvijezdama“, „Zvijezde pjevaju“, a za razliku od mnogih drugih javnih osoba i voditeljica Barbara nema problem s tim da se pokaže i bez šminke, u sasvim prirodnom izdanju i bez „glamura“. Ovog se puta lijepa voditeljica pohvalila fotografijom u rokerskom izdanju i pratitelje na društvenoj mreži Instagram definitivno oduševila. 

- Nasmijao me Dubravko Crnjak ovom montažom nazvanom 'Barbara Kolar, rane devedesete'. Sve mi je žao priznati da sam tih godina bila 100% štreberica, 0% vamp. Ali baš mi se sviđa ovaj 'Kim Wilde požderi se' look – napisala je simpatična voditeljica u opisu fotografije. 

Naime, riječ je o fotografiji koju je stvorila umjetna inteligencija, a njezin autor Dubravko Črnjak javio se u komentarima ispod objave i dodao zanimljivu konstataciju. – „A gledaj, tako mi je došlo… Nadahnuće u sekundi. Pa ne znam baš da si tih godina bila štreberica. Hajmo se dogovoriti da si bila baš vamp, zbog mira u kući“ – dodao je Dubravko koji se i inače bavi kreiranjem fotografija umjetne inteligencije, a uzima i druge poznate osobe iz javnog života kao što je Andrej Plenković, Goran Bare, Tonči Huljić, Petar Grašo, Zlatko Dalić i ostali. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 


Podsjetimo, Barbara se nedavno na društvenoj mreži Instagram pohvalila novim glamuroznim izdanjem koje baš i nije naišlo na pozitivne kritike njezine publike i obožavatelja. - Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make up i ovu seriju spontanih fotografija – napisala je Barbara.

- „Ti si tako lijepa žena, ovo mi je totalno ne ti“, „Zgodni ste inače Barbara, ali ovo kao da je neka druga Barbara…“, „To više nisi ti, oprosti Barbara“, samo su neki od komentara začuđenih pratitelja, a mi možemo zaključiti da Barbara Kolar izgleda fenomenalno!

 

VIDEO: Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije