Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatjana Pavelić Turudić

FOTO Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
06.02.2024.
u 11:44

Sudac je u braku s ginekologinjom Tatjanom Pavelić Turudić s kojom ima i dvoje djece – sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju. Tatjana radi u bolnici Sveti Duh, a sa suprugom smo je imali nekoliko prilika vidjeti u javnosti. Par je spremno pozirao, a moglo ih se vidjeti i na zagrebačkoj špici.

Sudac Ivan Turudić Vladin je kandidat za glavnog državnog odvjetnika i jedna od osoba o kojoj se puno govori u društvu posljednjih dana. Turudićeve poruke s Josipom Pleslić (Rimac) objavljene su u medijima, a postale su i temom grafita u Zagrebu te su jedna od tema o kojoj se govori. No, tema o kojoj se malo zna jest tko je Turudićeva supruga.

Naime, sudac je u braku s ginekologinjom Tatjanom Pavelić Turudić s kojom ima i dvoje djece – sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju. Tatjana radi u bolnici Sveti Duh, a imali smo nekoliko prilika vidjeti je sa suprugom u javnosti. Par je spremno pozirao, a moglo ih se vidjeti i na zagrebačkoj špici. Supružnici su se zajedno pokazali na nekoliko događanja, poput onoga u Muzeju za umjetnost i obrt na predstavljanju monografije "Šezdesete u Hrvatskoj: Mit i stvarnost". Zajedno su bili i na promociji knjige Luke Modrića "Moja igra".

1/17

Podsjetimo, mediji su objavili prepiske razgovora između Turudića i Plesić (Rimac) iz 2015. godine. "Di si radosti", napisala mu je Rimac, dok je on njoj odvratio: "Di si lipa." Poruke su, kako piše Jutarnji, razmjenjivali godinama. Osim toga, više su se puta susreli. Oboje su inicirali te susrete, Rimac zbog konkretnih sudskih predmeta, a usluge je tražio i on. Na kavi u jednom zagrebačkom kafiću viđeni su 2015. godine, a nakon uhićenja Josipe Rimac 2020. godine Turudić je za N1 komentirao jesu li u prijateljskim odnosima. "Ma ne, nismo prijatelji. Nije to bila ciljana kava, mi smo bili u istom prostoru, u istom kafiću, pozdravili smo se i to je to", tada je kazao. Turudić za Jutarnji nije htio komentirati sadržaj prepiske. Nakon toga objavljene su još neke prepiske poruka gdje se također dogovaraju za susret.

 VEZANI ČLANCI: 

VIDEO Severina komentirala molitelje u Splitu

Komentara 32

KO
Kološanin
12:33 06.02.2024.

Ivan Turudić je javna osoba pa za objavljivanje njegovih privatnih poruka ima razloga, ali njegova supruga i djeca to nisu i imaju pravo, kao i ostali građani RH, pravo na zaštitu svoje privatnosti.

HA
Hary3
14:40 06.02.2024.

Dužnost je službi zaštiti privatnost nedužnih građana. U pravim državama, diler sms-ova bio bi pronađen otprilike za 15 minuta.I njegov nalogodavac.

DU
Deleted user
11:50 06.02.2024.

Užas što rade!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije