Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tko je nova spletkarošica iz serije "Sulejman Veličanstveni"?

Ekran
VL
PR
Autor
PR članak
21.03.2013.
u 10:33

U novom, poboljšanom i još bogatijem prilogu Ekran doznajte tko je nova ljepotica iz serije "Sulejman Veličanstveni" – sultanija Šah

Donosimo ekskluzivni intervju sa Severinom uoči početka njezine turneje "Dobrodošao u klub". Otkrila nam je sve detalje o seksepilnim kostimima i koreografiji. Govori da je napokon sretna te kako na turneju s njom ide i sin Aleksandar jer ima fantastičnu dadilju koja ga čuva.

Ljepotice Mila Elegović i Nela Kocsis zvijezde su filma “Zagreb cappuccino” u kojem glume dvije prijateljice u lovu na mlađe frajere.

Doznajte gdje su danas zvijezde dječjih filmova, Koko iz "Operacije Barbarossa", Boško Buha, Buco iz "Smogovaca" i Melita iz "Lažeš Melita".

Osim novosti iz svijeta poznatih i slavnih, tu je i neizostavnih 11 stranica enigmatike. Sudoku, kakuro i križaljke razbudit će vaše sive stanice raznolikim mozgalicama, a uz njih donosimo i kvizove znanja. Ne propustite i ovoga tjedna nagradnu križaljku koja vodi do vrijednih nagrada. U ovom broju nagrađujemo čak dvoje najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice za koncert benda Whitesnake.

Ne propustite, u petak 22. ožujka, samo u Večernjem listu novi Ekran.

Uživajte u vikendu uz Večernji list jer – petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?