Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni junior

Tko je nova ljubav Tedeschija? Iza sebe ima brak i troje djece, a obitelj joj ima veze i s Putinom

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
29.11.2018.
u 09:09

Mlađi Tedeschi prije Nike Perenčević bio je u vezi s Lanom Jurčević, Jelena 
Perčin je od supruga Momčila Otaševića starija 10 godina, Danijela Martinović 
od Petra Graše pet godina, baš kao i Zrinka Cvitešić od Nike Kranjčara.

Novac ide na novac, kaže jedna izreka, ali kaže se i da ljubav nema granica. Tako jedan od “zlatnih parova” čija veza traje navodno već godinu dana čine istoimeni sin jednog od najbogatijih Hrvata Emila Tedeschija i 17 godina starija Nika Perenčević, kći tajkuna Mihajla Perenčevića.

Vlasnici kultnog restorana

I dok obitelji Tedeschi vodi poprilično javan život, o Nikinu ocu Mihajlu Perenčeviću (71) u medijima se informacije pojavljuju na kapaljku, a rijetki su uopće i čuli za jednog od najbogatijih Hrvata. Zna se da je bio pomoćnik ministra unutarnjih poslova Vilima Mulca iz Gregorićeve Vlade, ali nije ostao u politici već se prebacio na poslove s naftom koji su mu donijeli milijune; najprije je otišao u Libiju, a zatim u Rusiju.

Prijateljuje s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a Medvedev ga je nagradio Ordenom prijateljstva. Dvadesetak godina proveo je u Rusiji postavši ondje iznimno krupan poduzetnik. Odgovoran je za dolazak njihova kapitala na otok Lošinj. U Zagrebu također ima luksuzne vile, za svakog člana obitelji. Razgranao je vlastiti biznis preko Londona do Los Angelesa, no za razliku od njega koji naginje jednostavnosti, suprugu Sonju Perenčević više privlači glamur Beverly Hillsa gdje posjeduje razne objekte, među ostalim, kultni restoran Dan Tana’s smješten u zapadnom Hollywoodu za koji je suprug navodno iskeširao šest milijuna dolara.

Ondje redovito dolaze Clint Eastwood, Kim Kardashian, Larry King, Benicio del Toro, Quentin Tarantino, George Clooney, a Paris Hilton je tamo proslavila rođendan. Gospođa Perenčević je s kćeri Nikom na Beverly Hillsu otvorila još jedan restoran s mediteranskom kuhinjom.

Iako je Nika gotovo dva desetljeća starija od Emila te iza sebe ima brak i troje djece, ljubav s Emilom je, tvrde dobro upućeni izvori, velika, a po kuloarima se sve glasnije šuška i o skorom vjenčanju, navodno do idućeg ljeta.

Ovakve veze nisu novost

No veze između mlađih Hrvata i nešto starijih Hrvatica nipošto nisu novost kako u svijetu, tako i kod nas, samo se o njima više govori jer se i dalje smatra normalnim da je muškarac u paru stariji od žene.

Glumica Zrinka Cvitešić u četverogodišnjoj je vezi s pet godina mlađim nogometašem Nikom Kranjčarom. Niko očito voli malo zrelije žene jer je prije Zrinke bio u braku s također pet godina starijom Simonom, a imaju kćer Loree.

Još jedan nogometaš ljubi stariju – Vatreni Luka Modrić u braku je s pet godina starijom Vanjom; - Ona skuplja sve snimke utakmica i onda ih zajedno s Lukom gleda i pomno analizira – rekao je svojedobno upućeni izvor. Ona nije od jučer tako profesorski nastrojena prema Modrićevoj karijeri. Još prije nekoliko godina, dok još nije bila gospođa Modrić, priznala da je najveći kritičar igre slavnoga hrvatskog reprezentativca. Imaju troje djece – Ivana, Emu i Sofiju.

U dugogodišnjoj vezi su i Petar Grašo te pet godina starija pjevačica Danijela Martinović. 

Veza između bivšeg supermodela Tatjane Dragović i Vlahe Arbulića mnoge je iznenadila upravo zbog činjenice da je Tanja 12 godina starija. Imaju kćer Luce koju je u rodilištu prvi primio bivši Tanjin suprug Goran Ivanišević jer je mladi Vlaho pao u nesvjest. 
Jelena Perčin i deset godina mlađi crnogorski glumac Momčilo Otašević vjenčali su se ove godine u svibnju, nakon dvije i pol godine ljubavne veze, a nedavno su i dobili kćer Mašu. 

Skladan brak imaju i glumica Jelena Miholjević i redatelj Dario Harjaček između kojih je također deset godina razlike, a imaju i kćer Adu.

Saborski zastupnik „Živog Zida“ i bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor-Sinčić osim što dijeli političku opredjeljenost, u vezi je s devet godina starijom Vladimirom Palfi s kojom ima djecu Iskru i Ksavera. „Oštra“ Vladimira čvrstom rukom vlada i strankom i vezom; svojedobno je procurila i audio-snimka gdje Palfi viče na Vilibora, no on u nijednom intervjuu ne zaboravlja nešto lijepo reći o svojoj životnoj partnerici.

Već 12 godina u braku su i Bojana Gregorić i pet godina mlađi glumac Enes Vejzović te imaju dvoje djece. Ovaj par već godinama odolijeva komentarima o razlici u godinama dokazujući da ljubav za njih ne pita, nit' ju je briga. 

Prije dvije godine kraljica estrade Severina rekla je “da” 15 godina mlađem Igoru Kojiću. On je svoj posao sportskog menadžera stavio u drugi plan, no uz poznatog oca, pjevača Dragana Kojića-Kebu koji je navodno sve prepisao na njega kako bi zaštitio imovinu od izvanbračne kćeri i Severinu koja se isto može pohvaliti imovinskom karticom financije ga ne brinu.

 

 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

Ključne riječi

Komentara 30

IM
Immanuell
09:53 29.11.2018.

E zbilja me zaboli k...c koju on voda za ruku i ona njega......

GV
golub Vaso
10:12 29.11.2018.

ima jedna dobra scena iz maratonaca kad laki plaća djenki da rastavi Mirka od Kristine, kaže: em je starija, em je iz razbojničke obitelji, em je k...

MA
Marko1337
10:48 29.11.2018.

Trula jabuka ne pada daleko od stabla. I otac se družio sa bitnagama kao što je el bahati na raznim zabavama i orgijanjima na račun naroda. i vladin avion ih je prevozio . Svi su zanali no drugarica Dalija nijee ili je i ona dala svoj doprinos drugovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije