Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna glumica

Tko je navodno novi dečko Angeline Jolie? Nosi dredlokse, reper je, a Britanci ga obožavaju

Foto: profimedia
1/38
01.01.2024.
u 19:00

Slavna glumica Angelina Jolie navodno je u vezi s britanskim reperom imena Akala, a već nekoliko puta uhvaćeni su zajedno.

Svi se sjećamo kultnog para Angeline Jolie i Brada Pitta, a od njihova razvoda prošlo je već sedam godina. Od trenutka kada je postala slobodna žena povezivali su je nekoliko poznatih muškaraca, a nikada javno nije potvrdila ni demantirala već spomenute veze. Glumica je nedavno uhvaćena u društvu britanskog repera Akala, pravog imena James Kingsley McLean Daley. Zajedno su posjetili talijanski Milano te s društvom  iz biografskog dramskog filma „Maria“ u kojem Angelina glumi opernu pjevačicu Mariu Callas, otišli na večeru. 

Naravno, ovo nije bio prvi put da je par viđen zajedno. Uhvaćeni su kako se druže i na nekoliko koncerata i u svibnju prošle godine zajedno su bili na književnom festivalu Calabash na Jamajci. Ni jedno od njih do sada službeno nije potvrdilo vezu, a mnogi svjetski mediji proglasili su ih parom. Kada je riječ o njezinu bivšem suprugu Bradu Pittu, njega već neko vrijeme povezuju s mladom Španjolkom Ines de Ramon. 

Podsjetimo, glumica Angelina Jolie je u posljednjem velikom intervjuu koji je dala ispričala mnoge detalje iz svog života te čime bi se bavila da nije glumica i koji bi posao danas odabrala, ali i s čime se bori. - Danas ne bi odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morat dijeliti - započela je svoju ispovijest za Wall Street Journal Jolie. Kako je rekla, više od dva desetljeća provedena pod tako intenzivnim zanimanjem javnosti, uzelo je svoj danak, a sve se dodatno pojačalo nakon njezinog razvoda od Brada Pitta. Glumica je pojasnila da joj je ta prisutnost nje u medijima zbog razvoda izazvala toliki stres da je 2018. godine, tijekom snimanja Disneyjevog nastavka 'Gospodarica zla 2' primijetila da joj se glas u potpunosti promijenio od trenutka kada je prvi puta snimala Zluradu.

 

Foto: profimedia

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Moje tijelo reagira na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest mjeseci prije razvoda iznenada sam dobila Bellovu paralizu - priznala je i da dok živi u Los Angeles nema društveni život. Otkrila je kako s vremenom planira zauvijek odseliti iz Los Angelesa i provoditi više vremena u svom domu u Kambodžu. - Nakon razvoda izgubila sam sposobnost da živim i putujem slobodno. Preselit ću se kad budem mogla, jer od svih mjesta na svijetu, Hollywood nije zdravo mjesto za život - rekla je glumica te se dotakla svoje obitelji. Naime, Angelina je mama šestero djece - Maddoxa (22), Paxa (20), Zahare (18), Shiloh (17) i blizanaca Vivienne i Knoxa (15), a u ovom je intervjuu otkrila kako su oni ne samo njezina djeca već i njezini najbolji prijatelji. - Mi smo sedmero različitih ljudi i to je naša snaga. Morali smo se izliječiti. Postoje stvari od kojih smo se morali izliječiti - rekla je.

Inače, Jolie se od Pitta razveli su se 2016. godine, a vjenčali su se dvije godine ranije. U nekoliko navrata su izašli detalji njihovog odnosa, a Jolie je protiv bivšeg supruga podignula i tužbu 2022. godine u kojoj je iznijela ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg supruga. Detaljno je opisala događaj koji se dogodio 2016. godine u privatnom zrakoplovu te navela da se dogodilo zlostavljanje. Između supružnika izbila je svađa, a potom i fizički obračun. - Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa - piše u dokumentima predanima sudu gdje se otkriva da je glumac bio nasilan prema svojoj djeci pa slijedi:

- Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni – govorila je u tužbi. Glumica je svojoj odvjetnici rekla i da je potom uslijedilo još mnogo napetih sati leta te je nakon toga Pitt povremeno izlazio iz stražnjeg dijela zrakoplova kako bi vikao i psovao na njih. Jolie je opisala i da ju je bivši suprug u jednom trenu polio pivom, a potom je alkoholom polio i djecu. To je bio sukob zbog kojeg je glumica kasnije i tražila razvod.

 

 

VIDEO: Udala se Sandra Perković! Otkrivamo uz koju pjesmu je otplesala prvi ples

Komentara 1

NE
Nemanadimak
10:22 02.01.2024.

Nije detaljno navedeno sto je uzrokovalo sukob? U svakom slucaju razvod je najbolje rjesenje za oboje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije