Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA NASLJEDNICA

Tko je fatalna Marta kojoj je Berlusconi ostavio 100 milijuna eura? Silvija je oduševila pismima

ITA, Parlamentswahlen in Italien 2022
Foto: EXPA/ laPresse/ Claudio Furlan/E
1/10
07.07.2023.
u 16:01

Fascina (33), zamjenica predsjednika stranke Forza Italia, započela je vezu s Berlusconijem 2020. Par je održao "simboličnu" ceremoniju vjenčanja u ožujku 2022., a Berlusconi ju je navodno nazvao suprugom na samrti

Pokojni Silvio Berlusconi oporukom je ostavio 100 milijuna eura svojoj partnerici Marti Fascini, a njegovo dvoje najstarije djece kontrolirat će je obiteljski holding Fininvest, 

Trostruki talijanski premijer, koji je preminuo prošlog mjeseca i čije se carstvo procjenjuje na više od 6 milijardi eura, također je ostavio 100 milijuna eura svom bratu Paolu i 30 milijuna eura bivđem senatoru Marcellu Dell'Utriju. Marina i Pier Silvio, njegova djeca koju je dobio s prvom suprugom, Carlom Elvirom Dall'Oglio – imat će zajednički udio od 53% u Fininvestu, prema detaljima oporuke koja je otpečaćena u srijedu navečer i koju je prva izvijestila Ansa, talijanska novinska agencija.

Fascina (33), zamjenica predsjednika stranke Forza Italia, započela je vezu s Berlusconijem 2020. Par je održao "simboličnu" ceremoniju vjenčanja u ožujku 2022., a Berlusconi ju je navodno nazvao suprugom na samrti.

VEZANI ČLANCI: 

Marta je privukla je pažnju svojeg "muža" s tekstovima i pismima o tome koliko je oduševljena strankom Forza Italia. Kad je obožavateljicu upoznao, odmah je prekinuo dugogodišnju vezu s Francescom Pasquale. Uskoro, Marta je postala i parlamentarna zastupnica Berlusconijevog domovinskog pokreta Forza Italia. Iako je bila odjevena kao princeza iz bajke, u čednu bijelu čipkastu vjenčanicu Antonija Rive s velom i šlepom dugim više od tri metra, koja je koštala 20.000 eura, navodno je bila bijesna kad je shvatila da se neće zapravo udati, da je to fiktivno vjenčanje, bez obzira na cvijećem ukrašenu vilu, veliku tortu na nekoliko katova i šezdesetak uzvanika na piru koji je bivšeg premijera koštao 400.000 eura. Naime, Verlusconi nije htio naljutiti svoju djecu, koja su se zabrinula oko svojeg nasljedstva koje ne žele dijeliti s pridošlicom Martom. Premda ih je dijelilo više od 50 godina razlike, Marta i Silvio su se u javnosti često ponašali kao zaljubljeni golupčići- Često su putovali po Italiji i Europi privatnim zrakoplovom, a Marta je na put uvijek vodila i svoja dva psića. 

Berlusconi je rukom napisao svoju oporuku na žutoj bilježnici označenoj zaglavljem svoje vile u blizini Milana i potpisao ju je 2. listopada prošle godine, tjednima prije nego što se Forza Italia vratila u vladu u koaliciji sa strankom Fratelli D'Italia. 

VIDEO: Rade Šerbedžija otkrio zašto je odbio prvo Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu 

 

Komentara 2

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
17:33 07.07.2023.

Berlusconi je bio slab na fatalne plavuše...sve partnerice su mu bile plave i fatalne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije