Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomirao i zahvalio se

Tko je brat Ecije Belošević? Radi kod najpoželjnijeg poslodavca, a ima i dečka

Foto: Instagram
1/44
14.01.2024.
u 19:30

Bivša voditeljica Ecija Belošević detalje privatnog života često objavljuje na Instagramu, a mi smo se prisjetili njezina brata Vicka i njihova odnosa.

Bivša televizijska voditeljica Ecija Belošević nedavno je na svijet donijela svoje prvo dijete - dječaka Lea. Na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života pa je tako nedavno podijelila sretne vijesti kako je trudna i da je rodila svog jedinca. No ipak, njezinu obitelj - roditelje i brata rijetko objavljuje na Instagramu. Ranije je znala objaviti i otografije s bratom Vickom Ivušićem te mu je posvetila i dirljivu objavu. - Samo se s ovim čovjekom ovako valjda smijem. Do kutnjaka! Najviše #buraz - napisala je zgodna Zagrepčanka koja je uplovila u bračnu luku s glazbenikom Goranom Beloševićem te je uzela i njegovo prezime. 

Vicko danas radi kao sotverski inžinjer na jednoj od naših nejpoželjnijih tvrtki 'RImac Technology'. Dvije godine unazad diplomirao je na Fakultetu elektronike u računarstvu, a tim se povodom zahvalio i svim ljudima koji su mu bili podrška na njegovom putu prema uspjehu. Među njima su bili obitelj, prijatelji, ali i dečko.

- Veliko hvala obitelji za strpljenje i ljubav, eSTUDENTićima za kako društvenu tako i osobnu renesansu (ali doslovno), prijateljima za druženje i potporu, kolegama s posla za motivaciju, mentoru za pravo mentoriranje, dečku za sve, te napokon zahvaljujem sam sebi što sam u ključnim trenutcima svojem unutarnjem glasu koji uporno šapće “nema smisla ni probati kad ionako nećeš uspjeti” pokazao da stvarno nema pojma o čemu priča - napisao je Ivušić ispod fotografije na kojoj pozira s buketom cvijeća, u togi i kapici za promociju svoje diplome. 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, bivša voditeljica je rodila sinčića Lea sredinom prosinca, a putem Instagrama, na kojem obožava dijeliti trenutke iz privatnog života se zahvalila na lijepim čestitkama i zamolila sve za strpljenje i razumijevanja što ne može odgovoriti na svkau poruku - zato što se oporavlja od poroda koji joj nije bio lak. - Zadnjih dana… Svega po malo. Sreće, suza, svakakvih neočekivanih i očekivanih emocija, a najviše te velike neopisive ljubavi. Na svaku od ovih slika mi se plače kad je gledam jer svaki puta iznova proživim emociju tog trenutka, a imam osjećaj kao da ovaj naš “novi život” traje već mjesecima, a ne samo 11 dana i manje otkad smo došli doma…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vice (@vicko8641)

Ostala sam vam dužna priču s poroda, iako mi se više ni ne razmišlja o tome jer sam već sve ružno zaboravila, ali i dalje mi šaljete poruke da podijelim pa već jednom kad uhvatim vremena i hoću. A do tada se malo nasmijte, stavite u moje cipele (1. Slika) i čekirajte kako sam išla doma jer u njih nisam stala zbog natečenosti od epiduralne - napisala je pored fotografije na kojoj pozira sa suprugom i sinčićem. 

VIDEO: Ljubavna priča najmoćnijih hrvatskih odvjetnika: Zajedno su 21 godinu

 

 

Komentara 14

CB
cro.bos.
22:31 14.01.2024.

Tko je Ecija Belošević? 😂😂😂😂

MA
marinalučica
00:28 15.01.2024.

Ovo je jedna od ljepših vijesti za kraj dana: Ecija uzela muževo prezime, Ecija ima brata, brat ima dečka. Ecija rodila. Brat još nije rodio, tek je diplomirao.

OC
Ocajna
22:55 14.01.2024.

Sorry, a tko je ta Ecija? Glumica, pjevačica, sportašica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije