Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodnica

Tinu Katanić u Monaku gledao Bernie Ecclestone

tina katanić
Pixsell
05.06.2012.
u 19:51

Uz našu ljepoticu pistom su prošetale i supruge slavnih nogometaša, poput žene Lothara Matthäusa – Liliane Chudinove

Manekenka Tina Katanić u Monaku je nosila humanitarnu modnu reviju organiziranu u sklopu utrke formule 1.

Između ostalih moćnika, iz publike ju je gledao i 81-godišnji Bernie Ecclestone i divio se njezinoj ljepoti. Svojim oblinama zadivila je sve prisutne muškarce koji su je, doznajemo, proglasili najzgodnijom manekenkom.

– Uvijek se trudim ne gledati tko sjedi u publici jer me tada “opere” nervoza – priznala nam je skromna Tina i povjerila kako je njezinu ljepotu primijetila i britanska dizajnerica Issa, jedna od omiljenih modnih savjetnica Kate Middleton, Kylie Minogue i Victorije Beckham.

– Rekla mi je da joj je bitno da model graciozno i ženstveno nosi njezine haljine te da će me zvati na revije – pohvalila se 25-godišnja Kraljica Hrvatske, koja je tu titulu ponijela 2005. godine.

Uz nju su reviju nosile i brojne supruge sportaša. Jedna od njih je i Liliana Chudinova, supruga bivšeg nogometaša Lothara Matthäusa.

– Stalno sam promatrala te žene. Zanimalo me sve o njima – kaže Tina.

Ključne riječi

Komentara 8

TA
takač1
22:23 05.06.2012.

Jel to na pomolu krunidba nove HR kraljice u F1. Zna on da su hrvatice dobre.

Avatar Bjeda
Bjeda
23:31 05.06.2012.

Dajte da se i ona vise uda....nema vise rada na crno....

CC
Chicago Chicago
21:22 05.06.2012.

Ako je ovo humanitarna revija,...onda sam ja Bond James Bond.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije