Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav nakon showa

Tihana iz 'Ljubav je na selu' o vezi Ivana i Suzane: Priznat ću tu ljubav tek kad se ovo dogodi

Foto: RTL
1/7
07.01.2024.
u 17:30

Između Ivana i Tihane nije se dogodila ljubav, a farmer je sada u vezi s bivšom kandidatkinjom Suzanom. S njom se zbližio tek na kraju emisije. Sada je Tihana otkrila što misli o toj vezi.

U emisiji 'Ljubav je na selu' Tihana Bičanić bila je kandidatkinja na farmi kod Ivana Detkovića. Između Ivana i Tihane nije se dogodila ljubav, a farmer je sada u vezi s bivšom kandidatkinjom Suzanom. S njom se zbližio tek na kraju emisije. Sada je Tihana otkrila što misli o toj vezi. 
- Neobično mi je jer znam da se nisu slagali, a sad su u vezi. Ako se vjenčaju, onda ću priznati tu ljubav. O Suzani sam stekla dojam da je osoba koja duboko u sebi traži ljubav - rekla je za RTL.hr
Dodala je da ima puno udvarača, no još uvijek je slobodna jer ima puno posla. 

VEZANI ČLANCI:

- Još uvijek sam slobodna jer sam zaokupirana salonom kojeg postavljam na stabilne noge. Dala sam priliku, ali trenutno se nije ništa ozbiljnije dogodilo - izjavila je. 
 Podsjetimo, nakon završetka showa Suzana je priznala da je krivo procijenila Ivana te da ih veže jedno lijepo prijateljstvo. 
"Kad sam gledala, dečko stvarno ništa loše nije rekao. Bilo mi je poslije krivo. Čuli smo se. Odlučila sam mu pružiti šansu, a i on meni. Nismo zaljubljeni. Drag mi je. Bolje smo se upoznali", rekla je Suzana tada i dodala: "Imamo lijepo prijateljstvo, pogriješila sam u vezi njega. Čujemo se i ostali smo u kontaktu. Jako je dobar". Ipak, samo nekoliko tjedana kasnije potvrdila je da su ona i Detković u vezi.  - Skupa smo. Sretni smo. Rodila se ljubav - priznala je za RTL.hr
Božić su proveli u Austriji gdje su posjetili Mariju, kandidatkinju slovenskog farmera Jožefa Mastnaka, a podijelili su i zajedničke fotografije. "Došli smo se družiti u Austriju", kazala je Suzana. 

VIDEO Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: 'Zbilja čudno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije