Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasna Žalica

Šefika iz 'Lud, zbunjen normalan' u stvarnom životu ne izgleda ovako, a evo zašto je jednom napustila seriju

Foto: Youtube Screenshot
1/9
07.01.2024.
u 15:20

Jasna je ostvarila niz zapaženih uloga u karijeri dugoj čak 30 godina, no šira javnost ju je posebno zavoljela  zbog uloge u ovoj seriji. Šefika je bila kućna pomoćnica obitelji Fazlinović, a zbog toga je često bila na meti Izeta, kojeg je utjelovio pokojni Mustafa Nadarević.

Jasna Žalica, 56-godišnja bosanskohercegovačka glumica mnogima je najpoznatija po ulozi Šefike u humorističnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. Jasna je ostvarila niz zapaženih uloga u karijeri dugoj čak 30 godina, no šira javnost ju je posebno zavoljela  zbog uloge u ovoj seriji. Šefika je bila kućna pomoćnica obitelji Fazlinović, a zbog toga je često bila na meti Izeta, kojeg je utjelovio pokojni Mustafa Nadarević.

O njemu je jednom prilikom i progovorila. "Mustafa je čovjek zbog kojeg mladi ljudi žele biti glumci i čovjek od kojeg se uči i s kojim vam je i čast i zadovoljstvo, a istovremeno vam se čini da ste s njim oduvijek radili. Prirodno je s njim biti u kadru. On je prijatelj i gospodin glumac", kazala je tada za InMagazin

VEZANI ČLANCI:

Jasna je u jednim trenutku napustila seriju, no kasnije se ipak vratila, a otkrila je i svoje razloge. 

"Ta serija je bila moj prvi susret sa TV produkcijom tog obujma. Na početku nismo mogli ni pretpostaviti koji interes će pobuditi kod publike. Prestala sam igrati u seriji, jer su mi se nudili neki drugi poslovi koji su mi u tom trenutku, nakon odigranih 36 epizoda bili atraktivni i zanimljivi, a serija je nastavila svojim tokom. Godinama kasnije, učinilo mi se zabavno da se po stare dane vratim u tu priču. I ne mogu opisati svoju sreću što sam uspjela još malo uživati u društvu i radu sa mojim dragim Mustafom Nadarevićem. Prestali smo snimati zbog korone i nikada više nećemo, zbog toga što nema Muje", rekla je za BiH portal Ladies IN

U seriju se vratila s novim imidžem, kratkom plavom kosom, iako je ranije uvijek imala duge i crne vlasi, a u stvarnom životu Jasna ipak preferira kraću tamnu kosu. 

ITALY-VENICE-FILM FESTIVAL- THESE ARE THE RULES-PHOTO CALL(140829) -- VENICE, Aug. 29, 2014 (Xinhua) -- Actress Jasna Zalica pose during the photo call for "These Are The Rules" which is selected for the Horizons competition during the 71th Venice Film Festival, in Lido of Venice, Italy on Aug. 29. 2014. (Xinhua/Liu Lihang)"n"nLiu Lihang Photo: XinHua/PIXSELL
Foto: Liu Lihang/XINHUA

Žalica je, inače, poznata i po ulogama u filmovima "Gori vatra", "Kod amidže Idriza", "Takva su pravila", ali i mnogim drugima, te je jedna od najzaposlenijih bosanskohercegovačkih glumica. Ona je i redovna je profesorica na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu i u sretnom je braku s redateljem Pjerom Žalicom s kojim ima sina Ismara. 

VIDEO Ida Prester o dočeku u centru Zagreba: 'Usijale su se mreže od zgražanja. Smiju im se, rugaju, ponižavaju'

Komentara 8

NI
Ninomat
07:42 08.01.2024.

A izgleda nikako ko na seriji

DE
Delmaticus
16:36 07.01.2024.

Uživam u našim hrvatskim serijama i glumcima spomenut ću samo neke od njih: Boris Dvornik,Goran Višnjić,Ivo Gregurević, Goran Navojec, Vera Zima, Suzana Nikolić, Alen Liverić, Marija Kohn, Krešimir Mikić... A Sarajevski mentalitet, humor, spika ?! Čak smo ratovali protiv njih.

ŠT
Štukir
16:51 07.01.2024.

Oni koji gledaju to smeće sa nekakvim šefikama i mustafama su isti ti koji idu i na kafanske večeri, jugočobančine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije