Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Tia Mamić blista na odmoru: Pozirala u badiću i pokazala zavidnu figuru

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
02.06.2021.
u 15:42

Nakon toga je objavila i video te je pokazala preplanule noge, a pozitivnih komentara nije nedostajalo. "Koliko si lijepa, nestvarno", Prava bomba", "Kakve noge" samo su neki od njih.

Poduzetnica Tia Mamić, supruga Marija Mamića, na isntagramu je objavila fotografiju na kojoj je u badiću. Fotkom u maslinasto zelenom kupaćem kostimu odmah je oduševila pratitelje. 
 "Rekli su mi da mogu biti bilo što pa sam odlučila biti preplanula" napisala je Tia uz fotografiju. 

Nakon toga je objavila i video te je pokazala preplanule noge, a pozitivnih komentara nije nedostajalo. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Koliko si lijepa, nestvarno", Prava bomba", "Kakve noge" samo su neki od njih. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, Tia i Mario vjenčali su se u zagrebačkom hotelu Westin u listopadu 2017. Svadba se održala na 17. katu zgrade, a neki su je tada nazvali i svadbom godine. Uzvanike je zabavljala srpska pjevačica Rada Manojlović. Poduzetnica se udala u vjenčanici koju je kreirala dizajnerica Matija Vuica.   Podsjetimo, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. 

Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku.  – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. Mario iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova.

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Tripoli
16:31 02.06.2021.

Mene zanima dal ona osjeti mamicevoga posle črnoga?!

SH
Sharkee
16:19 02.06.2021.

Na odmoru od čega??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije