Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči koncerta

Thompson: Svako malo djeca me pitaju imam li karte za njihove prijatelje

marko perković thompson
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
29.11.2014.
u 18:22

Oba su koncerta, dodaje, završni dio turneje “Ora et Labora”, čiji je prvi koncert bio u Münchenu. Nakon toga je na splitskom Poljudu okupio više od 50.000 ljudi

 - Svako malo djeca dođu doma i pitaju imam li karte za njihove prijatelje iz škole. I to za oba grada. Ova starija traže me autograme za ekipu, rekao je to Thompson (48) čije petero djece Petar Šimun (11), Ante Mihael (9) Diva Maria (8) i blizanke Katarina i Cvita (4) jedva čekaju vidjeti tatu kako pjeva na pozornici, javljaju 24 sata.

- Nema dana da se ne potpišem njihovim prijateljima koji me slušaju. I uvijek to učinim s ljubavi - kaže. Dodao je da mu je izazov nastupiti u zagrebačkoj Areni.

- Radujem se i nastupu u splitskoj Spaladium, jer smo pomogli da se ponovno otvori - kaže Perković. Pjevač će krajem prosinca nastupiti u Zagrebu, a tri dana kasnije i u Splitu.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Marko Perković Thompson objavio singl 'Bosna'. Poslušajte!

Komentara 15

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
00:01 30.11.2014.

zelja12# Bolji je i Bora Čorba od kvazi domoljuba koji potkrada svoju domovinu ne plaćajući porez.

ME
melinda
20:19 29.11.2014.

Mislim da policija mora zabraniti ovu sramotu u lijepoj nasoj to je narucena provokacija od hdz.a uoci izbora i da nam pokvare novogodisnje blagdane.Treba ispitati ko stoji iza toga jer svijet ne prasta ovakvo promicanje zla i nazalost kada vidimomo nase balavce od 15.16 godina koja obiljezija nose na dan toga derneka takve slike idu u svijet i prilazuju nas hrvate u negativnome svijetlu sto i jeste poenta onih koji ne vole nasu domovinu.

BA
batman
19:53 29.11.2014.

Ima bit da ta dica misle da niko više na svitu ne piva osim njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije