Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Mateo Resman i Tomislav Užarević komentirali dvoboje u showu "The Voice"

mateo resman
Foto: HRT
1/9
06.03.2015.
u 12:12

Tomislav je priznao da nije očekivao da će mu se na audiciji okrenuti Indira, a otkrio je i planove za nastavak suradnje sa svojim suparnikom u dvoboju, Ivanom Županovićem

U današnjoj emisiji na Drugom programu Hrvatskog radija mentorica Indira Levak podijelila je mišljenje o svoja dva para iz druge emisije dvoboja u showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske".

Pobjednici dvoboja iz Indirinog tima su Mateo Resman i Tomislav Užarević. Mateo je otkrio kako se osjeća nakon nastupa te komentirao dosadašnje iskustvo u višeglasnom pjevanju, duet sa Samantom Bučaj i rad s mentorima.

Tomislav je priznao da nije očekivao da će mu se na audiciji okrenuti Indira, a otkrio je i planove za nastavak suradnje sa svojim suparnikom u dvoboju, Ivanom Županovićem. Cijelu emisiju možete poslušati, ovdje, samo na Večernji.hr. Idućeg tjedna, u ponedjeljak, srijedu i petak, na Drugom programu Hrvatskog radija od 9:35 sati možete čuti komentare pobjednika treće emisije dvoboja.

>>Pjerino Ružević i Egon Marić o dojmovima nakon dvoboja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije