Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i gleda more...

I bez šminke Severina izgleda sjajno!

severina
Foto: Facebook
1/9
14.08.2014.
u 13:28

Teško je povjerovati da žena ovako dobro izgleda bez šminke, no Severina je pravi dokaz da je sve moguće...

Teško je povjerovati da žena ovako dobro izgleda bez šminke, no Severina je pravi dokaz da je sve moguće. Zgodna pjevačica odmara se trenutačno u Zadru, a jutros je snimila selfie dok se sunčala u ležaljci.

Bez šminke i u jednostavnom crnom badiću Severina je mnoge iznenadila odmaknuvši se od svojih glamuroznih, seksi izdanja. Obožavatelji su je na Facebooku obasuli komplimentima koje itekako zaslužuje.

 

>>Rozga stasita sprijeda, a Severina straga

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar petrolio
petrolio
14:08 14.08.2014.

ovo nekome izgleda sjajno?!? brrrr

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:54 14.08.2014.

ocigledno nije bez sminke. Nikada nije bez sminke. Inace bi se jasno vidjeli tragovi njenog nacina zivota na licu, a posebno vratu. I izgleda svakako samo ne "sjajno"

CR
crocro
18:02 14.08.2014.

Dragi novinari da li vi znate gdje je granica dobrog ukusa. Severina je svaki dan u novinama. Zar mora biti i onda kada sama sebe slika bez šminke. I sada to bi kao nas trebalo zanimati. Ona je kao javna osoba pa nas morate redovito i svakodnevno po 10 puta izvješćivati. Ali napravite anketu na pitanje: Koliko vas zanima Severinina svakodnevnica? Ili pitanje: Da li želite da vas redovito izvješćujemo o Severini? Probajte napraviti anketu. Pa ako je zanimanje manje od 5 % javnosti onda nas ostale nemojte zamarati njezinom šmikom. Ali vjerujete da bi se iznenadili kada bi ustanovili da nas Severina zanima čak ispod 3 % javnosti. Dakle do se odnosi na pitanja ima li šminku ili nema, kakvu šminku koristi, da li više voli cipele ili štikle, da li voli štikle s visokom petom, da li više voli plavu ili crvenu ležaljku na plaži, kakvu boju za kosu koristi, da li se vidjela s Milanom, da li se čula s Milanom, da li se posvadila s Milanom, molim vas dajte nam mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije