Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dužna svima

Teške optužbe na račun glumice: Suradnici tvrde da ih lako otpušta, ali i da ima napadaje bijesa

Foto: Instagram
1/5
31.08.2019.
u 09:00

Nedavno su za australske medije progovorili suradnici glumice Linsday Lohan, a njihove priče nimalo joj ne idu u prilog.

Lindsay Lohan provodi vrijeme u Australiji gdje je gostuje kao članica žirija u reality emisiji "The Masked Singer", a tamošnji suradnici na emisiji odlučili su podijeliti dojmove o nekoć razuzdanoj glumici koja je redovno punila stupce sa skandalima.

Naime, jedan suradnik reality emisije došapnuo je Sydney Morning Heraldu da je s Lindsay teško doći na zelenu granu.

- Voli te jedan trenutak, a onda u drugom te hoće otpustiti. Naravno, ona to zapravo ne misli. Voli bacati tantrume, a dio posla je suočiti se s njima kad radiš s Lindsay - požalio se suradnik.

Glumicu koju često prate skandali, nedavno je optužio njezin bivši vozač Edson Ricci zbog više od 40 tisuća dolara duga. Edson se s njom već suočio 2017. godine na sudu gdje je dobio parnicu nakon što ju je optužio za zanemarivanje isplata. Morala je platiti skoro 30 tisuća dolara.

Edson je radio za Lindsay od kolovoza do listopada 2012. godine, a prvu tužbu podigao je 2015. kad mu glumica nije htjela isplatiti troškove prijevoza i hotelskog smještaja. Prvo je tvrdio da mu je dugovala ukupno 43.900 dolara i da mu je isplatila tek 17.500 dolara, što stoji u sudskim spisima koje je pribavio DailyMail.

Edson ju je tužio za iznos od 27.839,19 dolara prije četiri godine za dugove i nakon što se nije pojavila na sudu, sudac je 2017. presudio u korist bivšeg vozača i glumica je morala isplatiti sve troškove. Prošlog mjeseca, Edson se izjasnio kako novce nikada nije vidio te je slučaj preusmjerio na kalifornijski sud gdje se nada povoljnoj presudi.

Ključne riječi

Komentara 2

NA
Namcor
10:36 31.08.2019.

Baca tantrume? BACA tantrume?!? Novinaru, što je to tantrum? I kako se,pobogu, baca? Manje prevođenja sa smećarskih portala jer ovo je sramotno...

LU
luzer96
07:39 01.09.2019.

''Uvalit'' će ti zabranu komentiranje,to je slobodno novinarsko izražavanje kao što su meni uvali karton kada sam komentirao pisanje.....na nogometnoj utakmici(velikinogomet) pao na parket i ozlijedio se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije