Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Posrnula glumica ljubi princa optuženog za ubojstvo? Obasipa ju darovima i vozi privatnim avionom

Foto: Reuters/Instagram
1/6
05.08.2019.
u 20:00

Holivudski redovi ne miruju otkad se počelo šuškati da Lindsay Lohan ljubi princa Mohammada bin Salmana.

Sve više se počinje nagađati o prirodi odnosa Lindsay Lohan i princa Saudijske Arabije Mohammada bin Salmana. Šuška se da su se jako zbližili; on ju obasipa poklonima, nedavno joj je poklonio kreditnu karticu te ju vozi privatnim avionom na sve krajeve svijeta.

Predstavnici Lindsay Lohan potvrdili su za PageSix da su se Lohan i bin Salman, koji je optužen za naručivanje ubojstva novinara Jamala Khashoggija 2018. godine, sreli jednom i to prije godinu dana na utrci Formula One Grand Prix.

Njezini prijatelji kažu da znaju za njihovo dopisivanje i objašnjavaju kako su Lohan i bin Salman samo prijatelji, dok njezini predstavnici to opovrgavaju, a daljnji izvori u području Dubaija za spomenuti portal govore da nije ništa neuobičajeno da Lindsay ganjaju tamošnji moćnici.

- Ludi su za njom ovdje - objasnili su.

Lohan je bila u vezi s ruskim biznismenom Egorom Tarabasovom, a razlišli su se 2016. godine. Prošle godine je izjavila kako želi snimiti all-female film o saudijskoj kulturu.

Komentara 7

MA
master58
01:35 06.08.2019.

Ona pjevacica e vala nisam vecu glupost cuo odavni.Pikaralo nazad u skolu.

ZB
Zoki-Bijela
21:47 05.08.2019.

Pjevacica... Ej moj novinarcicu.. Skola cuda stvara

FA
fake
23:20 05.08.2019.

Pjevačica????? Parodija od novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije