Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalila osoblju

Tereza Kesovija javila se na Instagramu nakon izlaska iz bolnice: 'Jača sam ja od streptokoka'

Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
1/11
28.10.2022.
u 21:16

Pjevačica se u objavi zahvalila svima na porukama podrške koje je dobila, a zaželjela se već i koncerata

Glazbena diva Tereza Kesovija (84) još se u četvrtak nakon par dana provedenih u bolnici vratila svojoj kući, a odmah je s pratiteljima podijelila fotografiju iz bolnice i zahvalila se svima na porukama podrške i ljubavi.

Svi ste me dirnuli iskrenom brigom i brojnim lijepim željama. Ja sam u svojoj kućici zahvaljujući najboljoj bolnici u ovom dijelu Europe, južno od Beča i požrtvovnom i stručnom osoblju na čelu s prof. dr. Alemkom Markotić. Jača sam ja od streptokoka. Sve vas volim - napisala je glazbenica.

Glazbena diva u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević' hospitalizirana je prije nekoliko dana zbog jake upale potkožnog tkiva na njezinoj desnoj nozi, no trenutno se osjeća puno bolje pa je otpuštena na kućnu njegu. 

U četvrtak se javila i za Radio Dalmaciju i rekla kako već jedva čeka idući koncert.

- Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem. Pozdravi mi moj dragi Split! Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušobrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebala napraviti nekakve pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu. Ja sam zapravo zdrav čovjek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert - rekla im je odlično raspoložena Kesovija. 

VIDEO>>Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije