Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je bilo spremno

Tatjana Jurić: Ne možete mene nadmašiti, bila sam ostavljena mjesec dana pred vjenčanje

Zagreb: Ledo predstavio novi sladoled King Temptation u Basta gourmet baru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
25.01.2024.
u 15:40

Radijska voditeljica u eteru je ispričala kako joj je na kraju to bila najbolja stvar koja joj se u životu mogla dogoditi

U eteru radija Bravo u jutarnjem programu slušatelji su podijelili neke zanimljive i neugodne zgode iz svojih života pa je tako jedna slušateljica ispričala kako pozvala dečka da zajedno pogledaju film kod nje doma. Ispričala je kako su film pogledali i dečko je  nakon 'the enda' otišao kući. U radijskom studiju svi su se nasmijali ovoj priči, a voditeljica Tatjana Jurić nadovezala se na ovu priču i ispričala kako se njen primjer teško može nadmašiti. 

- Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje - rekla je kroz smijeh i dodala: Ipak ispala je to najbolja stvar koja mi se u životu dogodila. Posljednja javnosti poznata Tatjanina veza bila je s Ivanom Zubakom, predsjednikom Uprave Zubak Grupe.

VEZANI ČLANCI

Njihova romansa počela je 2016. godine i na početku su svoju vezu skrivali od javnosti, a uskoro im to više nije polazilo za rukom jer su glasine o njihovoj vezi postale sve učestalije pa su tako i snimljeni zajedno tijekom rukometne utakmice Hrvatska - Slovenija u Areni Zagreb 2017. godine. Godinu dana kasnije par je prekinuo, ali ubrzo odlučuju dati novu šansu svojoj ljubavi. Tada je i u radijskom eterru otkrila kako to Valentinovo neće provesti sama, a ubrzo je na Instagramu objavila i zajedničku fotografiju s Ivanom Zubakom. Par se i zaručio, ali umjesto vjenčanja dogodio se prekid. Tatjana je kasnije u jednom intervju rekla kako su se razišli zbog izostanka svega onoga što prsten simbolizira. 

Zagreb: Ledo predstavio novi sladoled King Temptation u Basta gourmet baru
1/18

- Kad se nađeš u situaciji da zakoračiš u život spreman i na dobro i na loše, svima svojima javljaš o sreći koja ti se događa, kad znaš koja će ti pjesma kojega datuma u kojoj crkvi svirati, a koja za prvi ples... A onda, gotovo preko noći, opet dođe do promjene i sve moraš povući, onda je sve jasno i to ne traži dodatne komentare - ispričala je Tatjana u razgovoru za magazin Story. Priznala je kako i dalje vjeruje u ljubav te se ne boji samoće. 

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

Komentara 4

Avatar horuk
horuk
16:47 25.01.2024.

Lijepa žena. Tatjanjine izjave i njen život ukazuju da sa njom ipak nije lako. Karijera, pametovanje narodu zbog istaknute pozicije. Sada bez partnera, bez djece. Ostaje joj karijera i u starije dane priče kako je iskorištavana i kako su svi ostali nepravedni. Jednoga dana u starosti sama sjedi doma, nema nikoga. Ali sjetiti će se lijepih dana sa psom na poolu. Koliko još takvih ima koje nešto nisu shvatile i vodaju psiće?

Avatar rubinet
rubinet
15:45 25.01.2024.

Ja sem Varaždinec, Varaždinec, Domovine sin.....Ostala je samo pjesma...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:23 25.01.2024.

Što se tiče žena, one moraju jako paziti. S jedne strane ne smiju se zalijetati i prerano imati dijete, ali s druge strane moraju biti svjesne da ne mogu gurati ideju potomstva u nedogled kao muški rod. Cilj je tamo negdje u svojim srednjim 20ima naći starijeg i mirnijeg momka koji nije seoska baraba "bad boy" i koji će biti solidan otac. Prvo dijete kasne 20te kada ga jako dobro upozna. Cilj je imati stabilnu vezu koja će moći potrajati godinama i koja će potomstvo dogurati do oformljenih odraslih ličnosti. Razvodi su danas prečesti jer trudnoća dođe prije nego se upoznaju ljudi, za vrijeme rane požudne privlačnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije