Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantična gesta

Tatjana Dragović posebnom fotografijom čestitala 31. rođendan dečku Vlahi

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/14
16.05.2021.
u 15:45

Uz nju je, na engleskom, napisala: Sretan rođendan mom najboljem prijatelju, zbog svega što jesi i svega što činiš, hvala ti. Puno te volim.

Tatjana Dragović (43) na Instagramu je čestitala 31. rođendan tridesetprvi svom partneru Vlahi Arbuliću te objavila njihovu zajedničku fotografiju. Uz nju je, na engleskom, napisala: Sretan rođendan mom najboljem prijatelju, zbog svega što jesi i svega što činiš, hvala ti. Puno te volim. Objavu je ukrasila emotikonima srca. Čestitkama su se u komentarima pridružili brojni njihovi prijatelji koji su im usput napisali i kako su lijep par.


Inače, bivša manekenka , iz braka s Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece - 17 godišnju Amber Mariju te 12-godišnjeg sina Emanuela. Amber Marija je odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 17-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim nove uspjehe. S treninzima je započela još prije osam godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran. Od 2014. je u vezi s 12 godina mlađim manekenom Vlahom Arbulićem s kojim je dobila kći Luce, a svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića. Arbulić je tada bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a navodno su se upoznali u teretani u zagrebačkom Kaptol centru. Trenutačno Vlaho intenzivno radi na vlastitoj glazbenoj karijeri, a nada se i uspjehu na inozemnom tržištu.

Video: Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije