Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknula liniju

Tatjana Dragović oduševila u haljini s prorezima: 'Uvjerljivo najljepša žena u Hrvatskoj!'

Tatjana Dragović
Foto: Instagram screenshot
1/13
14.06.2022.
u 18:20

Tamo su se mogli vidjeti pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim, glumac Amar Bukvić sa suprugom Almom, Jelena Veljača sa suprugom Vitom Turšićem, Ida Prester, Dino Rađa, Mario Petreković, ali i Tatjana Dragović.

U ponedjeljak navečer održan je još jedan Journal ljetni party pod imenom 'Peace, Love and Rock’n’Roll'. Uzvanike je zabavljao Bajaga, a brojna imena s hrvatske javne scene nisu propustila party.

Tako su se tamo mogli vidjeti pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim, glumac Amar Bukvić sa suprugom Almom, Jelena Veljača sa suprugom Vitom Turšićem, Ida Prester, Dino Rađa, Mario Petreković, ali i Tatjana Dragović.

Što je Tatjana odlučila odjenuti za ljetni party, pokazala je pratiteljima te je zasjala na fotografiji u maloj crnoj haljini s izrezima koja je istaknula njenu vitku liniju. 

"Mamma mia", napisala joj je Fani Stipković, a Marko Grubnić i Nina Badrić ostavili su joj emotikone vatre.

"Uvjerljivo najljepša žena u Hrvatskoj!", "Predivna", "Prekrasna", "Wooow", "Fenomenalna", "Goriš", pisali su joj još oduševljeni pratitelji pod fotografijom. 

VIDEO>>Kaos na koncertu Harryja Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina!

Ključne riječi

Komentara 8

ID
ivo.dzinic
19:20 14.06.2022.

Ne mogu reći da nije lijepa sa toliko korekcijskih zahvata na sebi ali mi je moja žena tri puta ljepša bez ijednog zahvata i rodila četvero djece da ne spominjem godine. Njenih godina za nju je izmislila miss.

Avatar lasta mala
lasta mala
19:31 14.06.2022.

Plastična ljepota.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:49 14.06.2022.

Bilo bi zalosno da je osoba s toliko korektivnih zahvata najljepsa zena Hrvatske. Na srecu to je daleko od istine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije