Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA SURADNJA

Tajna odnosa Jelene Rozge i Ivana Huljića: Njihova priča dobila je novu dimenziju

Opatija: Dolazak izvo?a?a na probe uo?i Hrvatskog radijskog festivala
Foto: Nel Pavletic/24sata
1/9
21.03.2024.
u 12:13

Jelena i Ivan dugogodišnji su suradnici i prijatelji, a Ivan potpisuje tekst i glazbu za novu Jeleninu pjesmu "Od čega sam ja"

Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pjesma „Od čega sam ja“. Pjesma je nastala kao plod umjetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, upravo Ivan Huljić potpisuje tekst i glazbu pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi. Upravo ovakvu pjesmu, za koju su glazbeni poznavatelji uvjereni da će biti još jedan u nizu hitova splitske pjevačice, i njezina publika očekivala je od nje.

Budući da si Jelena i u karijeri i u životu dopušta biti i hrabra i ranjiva, pjesma „Od čega sam ja“ savršeno se uklapa u takvu „životnu filozofiju“, što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina suradnje i prijateljstva kroz koje su se zasigurno dobro upoznali. Upravo ovom suradnjom i njihov odnos dobio je jednu novu dimenziju. Mnogi su, naime, uvjereni kako je ovako dobra suradnja i rezultat činjenice da se Ivan i Jelena jako dobro poznaju i odlično razumiju.

 

 

„Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, „poznaješ u dušu“ i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi.  Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji“, uzbuđena je Jelena.

Spot za pjesmu „Od čega sam ja“ potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju „Minut srca mog“.

Ključne riječi

Komentara 1

MV
m_val
16:14 21.03.2024.

Vuče na cajke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije