Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST GODINA BEZ MATTA

Tajči se emotivnom porukom prisjetila pokojnog supruga: 'U redu je isplakati rijeku suza'

Tatjana Cameron
Foto: Facebook
1/8
14.11.2023.
u 15:19

- U redu je pustiti glazbu i to ne onu tužnu, pogrebnu, već onu slavljeničku koja te tjera da podigneš čašu, zahvališ Bogu na životu što su ga oni kojih više nema živjeli. U redu je i naljutiti se i vikati na Boga i univerzum jer nisu uspjeli dostaviti čudo koje bi ih zadržalo ovdje još neko vrijeme, napisala je Tajči

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči (53) emotivnom objavom na Instagramu se prisjetila supruga Matthewa, koji je prije šest godina u 47. godini života izgubio bitku s teškom bolesti. 

- Slavimo život. Otvori svoju najbolju bocu vina na loš dan. Obuci svoju najljepšu haljinu za večeru u svojoj kuhinji. Pojačaj glazbu i pleši. Milijun puta poljubi lica voljenih i još milijun puta im reci ‘volim te‘. Jer doći će dan kada ćeš morati reći zbogom. Ako ste se ikada morali rastati od voljene osobe, ako ste joj morali pustiti ruku i otići, znajući da nikada nećete imati priliku čuti kako izgovara vaše ime, večeras sam s vama. U redu je osjetiti istu tugu nakon šest godina, ili deset, ili dvadeset šest. U redu je da ti toliko nedostaje da stalno duboko dišeš, ali težina traje. U redu je opet isplakati rijeku suza, iako si već isplakao ocean. I u redu je smijati se kroz tugu sjećajući se njegovih blesavih šala. U redu je pustiti glazbu i to ne onu tužnu, pogrebnu, već onu slavljeničku koja te tjera da podigneš čašu, zahvališ Bogu na životu što su ga oni kojih više nema živjeli. U redu je i naljutiti se i vikati na Boga i univerzum jer nisu uspjeli dostaviti čudo koje bi ih zadržalo ovdje još neko vrijeme, napisala je Tajči posvetu svom pokojnom suprugu koji je preminuo od raka pluća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Podsjetimo, Cameron je ovog ljeta u Zagrebu predstavila autobiografiju '(Ne)Slomljena' u kojoj progovara o vlastitim životnim iskustvima.

 Ljudi baš ne pričaju o takvim stvarima, ali postoji potreba za time. Bez duhovnosti je sve isprazno, a iz te praznine se javljaju strahovi - ispričala je Tajči za 24 sata i prisjetila se supruga.

VEZANI ČLANCI: 

 - Prihvatila sam da život ide dalje. Oni koji otišli su i dalje s nama u toj ljubavi koju su nam dali. Ja njega stalno osjećam. Kad vidim sunce, kao da vidim njega - rekla je Tajči koja je na vrhuncu svoje karijere odlučila napustiti Hrvatsku te se početkom 90-ih preselila u Ameriku. Ondje je zasnovala obitelj i nastavila baviti se glazbom, no srce ju i dalje vuče domovini, pa je tako u listopadu u Lisinskom održala veliki koncert zajedno s Motijem Giladijem u pratnji Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog. Upravo u Lisinskom je Tajči prvi put nastupila još kao djevojčica. 

VIDEO: Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije