Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nišu

Starija gospođa uživala na koncertu Aleksandre Prijović i postala hit na internetu: 'Legenda'

Beograd: Aleksandra Prijović održala je drugi koncert u Štark Areni
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/20
14.11.2023.
u 14:45

Uz brojne osobe koje zanima njezina glazba te koje su kupile karte za ovu večer TikTokom se proširila snimka i jedne starije gospođe. Na snimci se može vidjeti kako se prije koncerta zagrijavala za Aleksandrin nastup, a nakon toga i kako je uživala tijekom koncerta.

Turneja regionalne zvijezda Aleksandre Prijović (28) imena ''Od istoka do zapada'' u punom je jeku, a domaće i regionalne medije ova pjevačica puni svojim uspjesima. Njezinih pet koncerata u zagrebačkoj Areni na rasporedu je početkom prosinca, a prije toga nastupa diljem regije. Proteklog vikenda Prijović je pjevala u dvorani Čair u Nišu i to tri večeri zaredom. Uz brojne osobe koje zanima njezina glazba te koje su kupile karte za ovu večer TikTokom se proširila snimka i jedne starije gospođe. Na snimci se može vidjeti kako se ona prije koncerta zagrijavala za Aleksandrin nastup. 

@prekpaljajdajana #aleksandraprijovic #Niš #bakalegenda❤️ ♬ original sound - Prekpaljaj Dajana

Druga korisnica snimila je gospođu dok je uživala na koncertu. Na ovoj snimci se može vidjeti kako brojni mladi oko gospođe pjevaju i skaču na pjesmu, a ona je naslonjena na ogradu te lagano kima glavom u ritmu uz veliki osmjeh. Korisnici su u komentarima ostavljali komplimente rasplesanoj gospođi. "Carica", "Bravo", "Legenda", pisali su.

@melaniijamm Ajmoooo na Prijuuu #fyp #niš #prijovicka ♬ original sound - Melanija Miljkovic

Podsjetimo, Prijović će u Zagrebu  nastupati uzastopno od 1. do 4. prosinca te 6. prosinca i pjevati za oko 90.000 ljudi. Glazbenica je u sklopu svoje turneje ''Od istoka do zapada'' već održala tri koncerta u beogradskoj Štark Areni i Sarajevu. Proteklog je vikenda pjevala u Nišu, a nakon Zagreba nastupa u Tuzli.  

"Peta Arena, peta večer ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvijek. Vjerujte mi da će svaku večer u Zagrebu biti posebno", poručila je Aleksandra nakon što je peta Arena puštena u prodaju. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Prijović je rođena u Somboru, a odrasla je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. U žarište javnosti došla je kada je objavljeno da je u vezi s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem. Par se vjenčao 2018. godine, a godinu poslije dobili su sina Aleksandra. 
Dodajmo i da je Aleksandra jedina zvijezda koja je zagrebačku Arenu rasprodala pet dana za redom.

VIDEO Davor Rostuhar i supruga se pohvalili lijepim vijestima

 

Ključne riječi

Komentara 7

OT
otrovnijezik
15:21 14.11.2023.

A poznata je po tome što su joj Slobodan (propali tenisač) i Fahreta tzv. Brena (propala pjevačica) svekar i svekrva.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
15:25 14.11.2023.

Vidiš jednu cajku... Vidio si ih sve

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
18:36 14.11.2023.

ja nevjerujem koliko neko moze uzivati u tome, dobijem glavobolju slusajuci tekstove, zalosno koliko je ovo primitivno, a popularno. Uzivajte ljudi, al nemojte smarati postene ljude...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije