Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marina kao tajči

Tajči komentirala nastup Marine Orsag u TLZP-u, otkrila što misli o transformaciji

Foto: Nova TV
1/6
14.12.2020.
u 13:00

Tatjana Cameron Tajči se sada oglasila o njezinoj transformaciji i komentirala: "Marina Orsag je zaista skinula moje pokrete", napisala je Tajči i označila hrvatsku komičarku.

Omiljeni show ''Tvoje lice zvuči poznato'' i u 14. je emisiji donio impresivne transformacije natjecatelja, a jedna od njih je i ona komičarke Marine Orsag moja je utjelovila Tatjanu Matejaš te u Tajčinom ruhu na pozornici izvela pjesmu ''Dvije zvjezdice''. '

Tatjana Cameron Tajči se sada oglasila o njezinoj transformaciji i komentirala: "Marina Orsag je zaista skinula moje pokrete", napisala je Tajči i označila hrvatsku komičarku. Orsag je potom podijelila njezin odgovor i napisala:  "Tajči se javila i sviđaju joj se moji pokreti", napisala je.

Foto: FIBA/Screenshot

Njezina se transformacija u showu svidjela i žiriju.

"Sve što se dalo imitirati, ovdje si imitirala, a posebno mi se svidio – u par momenata u spotu vidimo rezervirano zainteresirani pogled koji se gubi u daljini - čak si i to uspjela dočarati'', riječi su kojima se Goran osvrnuo na nastup.

''Ovo je bila himna svih zaljubljenih. Imaš svu milost i ljepotu koju Tajči ima u sebi. To si lijepo prezentirala, ja sam uživala'', komentirala je Indira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije