Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniela Trbović

"Svoj komadić raja Oliver i ja ćemo ovog ljeta potražiti u Komiži!"

daniela Trbović
Petar Glebov/Pixsell
13.07.2011.
u 21:38

- Ovog ljeta glavna destinacija nam je otok Vis, točnije Komiža - otkrila nam je Daniela na promociji knjige Nevene Rendelli

Danieli Trbović nema ravne. Reći će to mnogi televizijski znalci, no ne i skromna TV zvijezda koja je jučer svojoj kolegici i prijateljici Neveni Rendeli na promociji njezina književnog prvijenca pružila potporu.

– Nevena i ja imamo mnogo dodirnih točaka. Ja sam rasna crnka, ona fatalna plavuša, uvijek smo predane poslu. Sviđa mi se ta njezina energičnost. I sama sam nekad poput nje pokušavala pomaknuti planine – šali se HTV-ova voditeljica koja nakon naporne godine napokon uživa u odmoru.

– Nakon što sam u tridesetima postala Oliverova groupie koja ga na gostovanjima prati po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, sad napokon imamo malo vremena samo za sebe. I to nam je, moram priznati, jako čudno. Ali, nasreću, nikad nam nije dosadno – priznaje Daniela, koja se nakon nedavnog putovanja u inozemstvo sprema na otok Vis s redateljem Oliverom Frljićem.

– Oliver, Lovro i ja smo bili malo u Zürichu. Eh, što se tamo dobro živi. Sva pravila se znaju, nema pogreške. Ovog ljeta glavna destinacija nam je otok Vis, točnije Komiža. Tamo ćemo naći svoj komadić raja i malo mira. Jedva čekam da počne ta naša mala ljetna avantura. Zaslužili smo je!

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:39 14.07.2011.

A da ostaneš u Zürichu pa živiš po pravilima, ne bi ni postojala, tamo bi bila ono što ustvari i jesi: nitko i ništa! P.S. ima li ti taj Oliver \"jastučiće\" kako si svojevremeno kukala u interviewima?

DW
dwight
19:32 14.07.2011.

sram te danijela može biti. Glumiš neku skromnu i finu ženu u medijima, a u stvarnom životu znaju svi da to baš i nisi. Jer da si poštena žena dala bi svom bivšem mužu da vidi svog sina barem jednomm u 4 mjeseca. Sram te bilo i stid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije