Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila video

Svi su se pitali gdje je završio vjenčani buket Sandre Perković, ona im je sada odgovorila

Foto: Instagram
1/9
05.01.2024.
u 12:00

Poslije Sandrinog vjenčanja na društvenim mrežama svi su se pitali gdje je završio vjenčani buket od crvenih ruža koji je atletičarka i naša uspješna bacačica diska imala na vjenčanju

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković na Staru se godinu udala za svog zaručnika i trenera Edisa Elkasevića. Par je najbližu obitelj i prijatelje počastio zabavom u Laubi gdje su se gosti do jutra dobro zabavljali uz bend Best iz Splita, a mladenka je blistala u vjenčanici s potpisom dizajnerice Matije Vuice, a iza ponoći je obukla i nešto ležerniju ali jednako elegantnu haljinu koju je dizajnirala Matija.

Poslije Sandrinog vjenčanja na društvenim mrežama svi su se pitali gdje je završio vjenčani buket od crvenih ruža koji je atletičarka i naša uspješna bacačica diska imala na vjenčanju. Pojavila se i šala na društvenim mrežama koja je glasila ovako: Sandra Perković udala se kod Esplanade i bacila buket, još ga traže negdje iza Lisinskog. Sada je Sandra odlučila odgovoriti svima gdje je završio buket i objavila je video s vjenčanja i trenutak u kojem baca buket. 

 

 

- Za sve koji su se pitali, buketić je doslovno završio u Ljubljani - napisala je Sandra uz video koji je objavila na Instagram storyju i u kojem je označila uzvanicu koja je uhvatila buket. Par je za prvi ples odabrao pjesmu Eda Sheerana "Perfect", a svadbena torta im je bila u zlatnoj boji i ukrašena crvenim ružama. Među uzvanicima na njezinu vjenčanju bili su Ivana Brkljačić i Saša Buneta. Sandra i Edis zaručili su se 2022. godine na Silvestrovo, a njihova ljubavna priča traje već godinama, a nakon što su se zaručili na Staru godinu odlučili su kako im i vjenčanje treba biti na isti datum.

Foto: Instagram

-  Dobro je poznato da životne odluke kreću ili od ponedjeljka ili od 1. siječnja, a nama je bilo oboje pa smo toga dana odlučili okrenuti novu stranicu u našim životima. Stresa nije bilo jer smo s organizacijom krenuli na vrijeme, imali smo jasne želje i odabrali najbolje ljude u svojim branšama. Oni su nam pomogli organizirati i realizirati sve zahtjeve kako bismo imali savršen dan pa je na kraju sve bilo baš onako kako treba - rekla je Sandra nakon vjenčanja za Gloriju.  Uz to što dijele sreću na privatnom planu, zajedno dijele i sve poslovne uspjehe i padove jer je Edis i Sandrin trener. 

Komentara 4

TI
tigidar9
12:22 05.01.2024.

Eeee moja' Sandra !?

Avatar razmaknica
razmaknica
15:00 05.01.2024.

Fala Bogu, ne se udala, sretno mladencima...

PR
prajdali100
13:15 05.01.2024.

Mislio sam da je dotični buket odletio sve do nekog oltara ali nije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije